søndag den 24. juni 2012

I could eat for a million hours

 SCAMPI CON POMODORINI: stegte tigerrejer med cherrytomater, hvidløg og hvidvin, serveret på en skive landbrød
CARPACCIO DI CARNE: tynde skiver rå oksemørbrad med rucola, pinjekerner og frisk revet parmesan (og soltørrede tomater, oliven og artiskok, men det var bare en ekstra bonus)
FILETTO DI MANZO: grillet oksemørbrad med dagens grøntsager (samt kartofler og bernaise sauce i rigelige mængder)
MOUSSE DI CIOCCOLATA BIANCA E´ NERA: hjemmelavet hvid og mørk chokolademousse
Det var ikke så sjovt at komme hjem til et gabende tomt køleskab efter at have spist sådan en lækker middag som jeg gjorde i onsdags med min familie. Vi spiste her, og det var en virkelig hyggelig aften, hvor vi aftalte at tage til Østrig på sommerferie om en måneds tid. Jeg glæder mig allerede!  

4 kommentarer:

  1. Mums! Kunne godt lige køre den menu ned igen i aften :)

    SvarSlet
  2. YUM! Det ser så godt ud!

    - Kit

    SvarSlet
  3. Jeg dør helt seriøst af fråd. Er du gal, hvor ser det godt ud - det ene billede frister jo bare mere end det andet!

    - Anne

    SvarSlet
  4. Mette: Det kunne jeg virkelig også godt!

    Kit og Anne: Det var SÅ lækkert. Jeg drømte om det i nat, faktisk. Oksekød, der bare smelter på tungen, og RIGTIG tyk sauce!

    SvarSlet