søndag den 22. december 2013

all eyes on the calendar

Det er slet ikke til at forstå, at det er jul lige om lidt - men det er endnu mere mærkeligt, at der er gået elleve dage uden jeg har fået set den nye Hobbitten i biografen. Det er virkelig trist, for selvom jeg langt fra er tilfreds med alting ved filmatiseringen, så er det alligevel et elsket og velkendt univers for mig, der bringer trygge barndomsminder frem. På væggen i stuen hos mine forældre hang i mange år illustrationen af tøndeflugten; nu er den forvist til øverste etage, hvor den trods alt har fået ærespladsen. Jeg håber, at jeg kommer i biografen inden det nye år tager sin begyndelse. 

Nu har jeg endelig juleferie! Jeg arbejdede turbohurtigt i dag og fik lov til at gå hjem halvanden time før tid - ekstremt tiltrængt, da der stod en enorm opvask og ventede på mig. En opvask af den slags, hvor selv de brune reservetallerkner er taget i brug. Jeg kan uden at blinke sige, at jeg var lige ved at lade den stå - men det kan jeg ikke byde min kærestes forældre, der skal køre os tilbage til København efter jul. Suk. Nu er den taget - og nu burde jeg pakke gaver ind, pakke kuffert og hænge tøj til tørre, men jeg overspringshandler lige lidt med blogging og 'Mirakler i Midtjylland', der er utroligt underholdende og tankevækkende TV. Kan ikke helt overskue tanken om togturen hjem i morgen, men mon ikke det alligevel ender med at blive jul.  

2 kommentarer:

  1. Kære, søde Tine! Jeg håber du fik styr på alle sagerne, og at du får en dejlig juleaften!

    Stort, virtuelt julekram fra mig

    SvarSlet
  2. Tusind tak, søde Kristina! Jeg nåede det hele, og havde en ikke-stressende togtur hjem, så det skal nok gå alt sammen. Håber du også får en rigtig dejlig jul! Kram fra mig.

    SvarSlet