lørdag den 14. juni 2014

but for now we are young, let us lay in the sun

Torsdag startede NOS Primavera Sound-festivalen i Porto, og jeg har virkelig svært ved at få armene ned over hele arrangementet. Jeg har aldrig oplevet en festival så velorganiseret, og jeg har sjældent fundet det så behageligt at være i selskab med rigtig mange mennesker. Lige nu læser jeg om laaaange køer til Northside, som Primavera i Porto er at sammenligne med på program og tilskuerantal, og jeg er helt ærligt glad for at jeg valgte Northside fra i år. Parque da Cidade er et tre-fire gange større (og grønnere) område end Northsides klaustrofobiske frimærke. I Porto var der næsten ingen køer til øl, mad eller træk-og-slip-toiletter, og folk var helt afslappede og behagelige; der var ingen der væltede døddrukne rundt (højst et par englændere...), selvom vi nu fik drukket en del af de fantastiske Super Bock.
Den første dag så vi en masse mennesker gå rundt med et fint og farverigt Primavera Sound- net, og senere sad de samme mennesker på den samme slags gule tæppe - for nettet kunne nemlig bredes ud! Dét er smart. Min begejstring ville ingen ende tage, da jeg fandt ud af, at festivalen uddelte dem gratis - ligesom der også blev delt fine program-keychains, regnslag, masker og kæmpestore plastiksolsikker ud. 
 
På festivalen kunne man også gratis få lavet en hårbøjle med farverige blomster - den sidste dag gik halvdelen af festivalens piger rundt med blomster i håret, og det var så fint. Jeg ville også gerne have haft en, men køen var simpelthen for lang. Det må blive næste gang, for jeg vender meget gerne tilbage til den fine festival i Porto, hvis de igen kan byde på et lige så godt program som i år, hvilket jeg fortæller mere om en af dagene. Jeg håber, at jer der er til Northside har en fantastisk oplevelse - jeg ved jo godt, at det bare er mig der er lidt sær. Og jeg tager sikkert også afsted næste år, hvis nu Modest Mouse kommer som de har lovet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar