fredag den 21. november 2014

let's make this easy and let time pass

Jeg har for travlt til at blogge i disse dage. Eller nej, det passer faktisk overhovedet ikke - jeg har for travlt med at arbejde til at opleve noget, der er værd at fortælle om, og arbejdet gør mig også så træt, at mine aftener mest bliver tilbragt på sofaen med en serie på skærmen. Og det er faktisk helt okay. Den næste måned bliver hård, men så længe jeg ved, at det er en begrænset periode er det ikke så slemt, og på de rigtigt lange dage med ømme fødder og dumme kunder, tænker jeg på den ferie, som de ekstra penge skal gå til. Jeg satser også på, at travlheden kommer til at overskygge alle de dumme mærkedage, der i øjeblikket insisterende minder mig om min mors død. I morgen tager jeg lidt væk - nemlig et smut til Jylland for at besøge min onkel og tante, hvor min far og søster også kommer. Jeg forudser en stor mængde god mad, lange gåture, hygge med fætrene og leg med hundene, og jeg glæder mig.  

Min kæreste er endelig kommet hjem efter to-en-halv uges eventyr og tour ned gennem Europa. Jeg havde overtalt ham til at tage mit gamle digitalkamera med, så jeg også kunne se noget af alt det han oplevede, og det har været virkelig hyggeligt at høre om hans tur og se billeder af de mennesker han har mødt. Næste gang kunne jeg godt tænke mig at komme med, selvom jeg ikke er så god til at sove nye steder hver nat og møde nye mennesker hele tiden. Det er så dejligt at have ham hjemme - i går efter arbejde lavede jeg mad til os, hvorefter vi snuppede de fire nyeste afsnit af American Horror Story, og det var rystende godt. Dette efterår har altså været ret fantastisk på tv-serie-fronten.  

2 kommentarer:

  1. Krydser fingre for søde kunder ind i mellem de rådne og julelækkerier på kontoret i pausen, når du går de hårde julejobdage i møde! Og god jyllandstur :D Familiehygge er den bedste kur mod småstress og travlhed.

    - Anne

    SvarSlet
  2. Du er dælme sød, Anne. I dag har jeg snakket med tre megasøde kunder, og det opvejede klart for de to megadumme. Resten var bare... kunder. Jyllandsbesøget er desværre overstået, men det gav mig lige en dosis overskud til resten af julen. :)

    SvarSlet