mandag den 23. marts 2015

lying here asleep on a sunbeam

Jeg har ikke set dette søde lille fjæs siden jeg besøgte min familie i slutningen af januar, og jeg savner hende noget så forfærdeligt. Jeg savner naturligvis også min far og min søster, men dem snakker jeg trods alt med ind imellem, og det er altså lidt sværere at have et langdistance-forhold til en hund. (Sidst jeg snakkede i telefon med min søster fik jeg dog lov til at lytte til Silke, der spiste chips - hvilket er en ret okay erstatning, når jeg nu ikke kunne se det live.) I weekenden får jeg besøg fra Jylland, men Silke må en tur i hundepension, da jeg ikke er helt overbevist om, at hendes charme virker på Jimmy. Jeg kan dog snart ikke undvære hende længere, så når min familie drager hjem igen tager jeg med, og jeg glæder mig helt utroligt til en miniferie i Jylland i de første påskedage.

Og apropos gårsdagens beskrivelse af min lettere dramatiske tankegang, er det i dag BÅDE min sidste mandag OG min sidste arbejdsdag OG min sidste DAG i tyverne. Det er altså lidt vildt.    

2 kommentarer:

  1. Argh, Tine. Jeg har et halvt år til at gøre alt for sidste gang i 20'erne. Panik...

    SvarSlet
  2. HVORDAN TROR DU JEG HAR DET?!? Jeg tænker at tage et impuls-faldskærmsudspring når jeg har fri fra arbejde, eller sådan noget.

    SvarSlet