søndag den 5. april 2015

your prettiness is seeping through

Min påskeferie har været fantastisk. Fordelingen mellem afslapning, udehygge, god mad, gamle venner, søde dyr og masser af grin har været helt perfekt, og vi startede mit korte jyllandsophold med at hente en overlykkelig Silke i hundepensionen og køre ud på gartneriet Lillienlund, der er et sandt mekka for folk med grønne fingre. Jeg genoptog øjeblikkeligt og kortvarigt min drøm om at blive gartner, men måtte hurtigt sande, at jeg kan navnene på omkring tre planter. (Dem på billederne er f.eks. stedmoderblomster!)  
Jeg har også mødt det nyeste medlem af familien - den seksårige, underskønne vallak Welander, som jeg lynhurtigt blev totalt forelsket i. Han er simpelten bare så blid og kærlig, og så er han altså også en ekstremt flot fyr. Min søster har ikke tidligere haft nogle drenge i dyreflokken, men han er den perfekte lille mand at starte med. 
Gensynet med Silke var lige så dejligt som forventet, og hun var med på både gåture og hygge i sofaen, selvom sidstnævnte egentlig er forbudt. Det lykkedes mig også næsten at få et billede af hendes noget bizarre tissevane, hvor hun står på to ben og ser ualmindelig fjollet ud. 

2 kommentarer: