søndag den 9. august 2015

it's inadequate to describe where I am

På første del af vores Irlands-eventyr boede vi i en rigtig fin B&B i Galway, der var den perfekte base for at køre rundt i området om dagen, og nå hjem til en øl i den hyggelige by om aftenen. Vores første rigtige udflugtsdag gik nordpå til området omkring Connemara National Park - et sted, jeg har drømt om at besøge lige siden jeg for tyve år siden startede med at gå til ridning på Fiji, der trods det eksotiske navn netop var en Connemara-pony-blanding. 

Det regnede den dag. M-E-G-E-T. Det har åbenbart været den dårligste sommer i Irland i mange år, men jeg havde faktisk forventet at det ville regne konstant på hele ferien (hvilket det gudskelov slet ikke gjorde - der var én dag mere med heldagsregn, men solen så vi skam også af og til!), så med vandrestøvlerne på og regntøjet i orden, var vejret faktisk en oplevelse i sig selv. Det er i hvert fald ikke en vandretur, jeg vil glemme lige foreløbigt! 
Vi nåede næsten toppen af Diamond Hill. (Hill, my ass. Det var et fucking bjerg - og min ansigtskulør afslører nok meget godt, hvem der var i dårligst form i gruppen.) Der blæste så meget, at vi blev frarådet at gå helt til tops - hvilket jeg i al hemmelighed var ganske tilfreds med - men udsigten fra vores sidste stop var på trods af skyerne nu heller ikke dum. 

Jeg har i øvrigt ikke fået lavet ret meget siden jeg kom hjem. Jeg er blevet fældet af en heftig forkølelse, der i løbet af dagen har spredt sig fra næsen til halsen, og jeg synes efterhånden det er blevet en kedelig tradition at jeg bliver syg efter mine ferier. Oh well, billeder kan vel også sorteres liggende - jeg havde måske bare håbet på en lille strandtur i dag, da det ikke ligefrem var en mulighed i Irland. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar