tirsdag den 24. maj 2016

there are stories in the soil

Dagene i Jylland hos min far og søster var et tiltrængt afbræk fra afviklingen af butikken, og selvom der har været en regnbyge eller ti, har jeg været en del udenfor i alle farverne - jeg synes Danmark er smukkest, når træerne stadig er lysegrønne og rapsmarkerne skinner gult. Min søster og jeg fik gjort sommerklar på kirkegården hos min mor, og Silke var en både dygtig og tålmodig gartnerhjælp.
Fredag morgen fandt min søster og jeg os selv stående i silende regnvejr blandt firehundrede overgearede skoleelever, der var vandret fra skolen mod en af byens mange historiske kendetegn Hohøj. Her skulle min fars ottendeklasser præsentere et nyt formidlingsprojekt, og min far og borgmesteren holdt tale, og det måtte jeg se, når jeg nu alligevel var hjemme. Silke blev overnusset af mindst hundrede forskellige, begejstrede børnehænder, og femten gange (jeg talte) måtte min søster svare på, hvorfor hun havde to forskellige øjne. Min søster og jeg begyndte hjemturen blot sekunder før der blev serveret kage (vi havde selvfølgelig klogt tiltusket os et stykke inden), og undgik derfor akkurat at blive løbet over ende af de frådende, kagesultne børnemængder. 
Ellers er dagene gået med gåture, hestepasning, afslapning og familiefødselsdag lørdag hos min kærestes moster. Det er praktisk at vores familier bor så relativt tæt på hinanden, selvom vi fandt sammen i København! Min egen familie så vi lidt mere af søndag, hvor min fætters første og højeste ønske efter hjemkomsten fra et år i New Zealand var at se en AaB-hjemmekamp (han skulle nok have valgt en anden...), så efter en god frokost og rabarbertærte på terrassen i solskin, kørte resten af familien mod Aalborg. Jeg ville gerne have været med, men det var nu heller ikke dumt at blive sat af  i Hobro hos min veninde, der serverede lækre nachos inden hun kørte min kæreste og jeg til toget. Helt perfekte dage (fodbolden undtaget) som jeg gerne snupper en gentagelse af snarest muligt.  

2 kommentarer:

  1. Jeg snupper også meget gerne snart en gentagelse:)

    SvarSlet