mandag den 15. maj 2017

I'm feeling like I'm leaving much too soon

I torsdags var det ti år siden min kæreste og jeg officielt begyndte at kalde os netop kærester. Det er helt ubegribeligt og fantastisk, og det burde have været fejret på en helt spektakulær måde med faldskærmsudspring, tatoveringer og jordomrejse, men i stedet havde vi begge en lang arbejdsdag, hvorefter vi begav os ud på en fem timer lang togtur til Skive. Ikke så romantisk måske, men vi tager revanche på et andet tidspunkt. I Skive skulle vi til konfirmation hos en AC/DC-fan, der naturligvis blev hentet på motorcykel foran kirken. Det var en virkelig hyggelig dag, hvor konfirmanden både fik nævnt, at jeg var god til børn og burde få et par stykker selv, og spurgte om jeg havde gået til håndbold, da jeg kastede perfekt. Nothing could be further from the truth, selvom jeg bondede utroligt godt med hans ni-årige lillebror.  

Jeg nåede heldigvis også et smut hjem til min far, hvor der var familiehygge med min søster og hendes kæreste, hundenusning, godt vejr og god mad på programmet. Lørdag, der var min eneste hele dag hjemme, startede jeg mageligt på en stol i solen med Silke ved min side, mens min far malede plankeværket i bedste Karate Kid-style, og om eftermiddagen kørte vi til Øster Hurup, hvor vi gik en tur ved stranden og spiste en vaffelis. Efter en tur på kirkegården hos mor, gav Melodi Grand Prix anledning til mange grin og forundrede miner - hvad skete der lige for verdens kedeligste vindersang? Jeg er da principielt enig med portugiseren i, at musik skal betyde noget og ikke kun være overflødigt fyrværkeri, men sgu da ikke i dét show! Melodi Grand Prix er da netop stedet for alt det overdrevne; glimmer, fyrværkeri og teatralske optrædener. Jeg holdt i øvrigt med Azerbaijan, der af en eller anden grund staves Aserbajdsjan på dansk (ja, selvfølgelig slog jeg det op). 

Mit besøg i Jylland var alt for kort, for mit tog kørte hjemad allerede lidt over middag i går. Det er blevet lidt sværere at presse Jyllandsbesøg ind i kalenderen efter jeg har fået en normal 37-timers arbejdsuge, men jeg håber det snart kan lade sig gøre igen. 

2 kommentarer: