tirsdag den 15. august 2017

when I look outside and these worlds collide

Sidste omgang Tysklandsbilleder bliver ledsaget af lidt strøtanker fra den sidste uges tid. Allerførst må jeg endnu engang nævne, at det er ualmindelig svært at være AaB-fan i øjeblikket. I går spillede de sæsonens femte kamp; det var på hjemmebane mod Hobro, og det burde have været en walkover. I stedet sad jeg med hjertet oppe i halsen i kampens døende minutter og håbede på, at vi i det mindste kunne holde 1 - 1 hjem, og så er det altså op ad bakke. Jeg ved snart ikke hvad der skal til, for stort set alle på holdet virker totalt idéforladte og uengagerede. 
Apropos fodbold fandt jeg i sidste uge ud af, at jeg har gået på efterskole med FCKs fankoordinator, der er kommet lidt i problemer efter at have liket nogle hooligan-billeder på instagram. Ifølge artiklen på ekstrabladet (ja, sorry, men informations artikel er bag en betalingsmur) har han også tætte forbindelser til toppen i København Hooligans, så han lyder bare som en rigtig hyggelig fyr. Jeg har ikke snakket med Daniello (det siger artiklen, at han også kaldes) siden efterskolen, men det virker måske også lidt som om vi har nogle ret forskellige interesser nu. 
Jeg gik også på efterskole med en anden meget fodboldinteresseret (og noget mere sympatisk) fyr. Han spillede på ungdomsholdet i AGF og var enormt vellidt, men i 2008 blev han brutalt stukket ned og dræbt på gaden i Aalborg, og det er lige gået op for mig, at det drab blev begået af bandelederen i LTF. Jeg kan ikke ligefrem påstå at have været stor beundrer af gadebanden (eller bander generelt) tidligere, men det gjorde dem lige lidt ekstra usympatiske i mine øjne. 
Men apropos bander havde jeg den dejligste eftermiddag på Nørrebro i går, hvor jeg tilbragte et par dejlige timer i solen på Blågårds Plads i selskab med et par gode veninder og en rabarberlimonade. DR var dukket op med et kamerahold og håbede på noget spændende at filme, men det var en helt og aldeles fredelig eftermiddag på Nørrebro med legende børn, sludrende veninder og skakspillende bedsteforældre. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar