lørdag den 16. december 2017

this infection grows stronger every year

I år har jeg ikke fået pyntet op til jul i lejligheden, men det betyder ikke at det har skortet på julehygge, og de mange arrangementer i løbet af december har fået mig mere i julestemning end jeg har været i mange år. Jeg har været til julefrokost med mine veninder, deres mænd, børn og en kæmpe julemand; på arbejdet har mine kollegaer pyntet op til jul, og i sidste uge vandt jeg næsten en and til julebanko i frokoststuen. I går var der julefrokost for hele Københavns Universitet, og vores afdeling startede tidligt med god mad og et stort udvalg af drikkevarer. Jeg har nu været på den nye afdeling i tre uger, hvor jeg er blevet taget enormt godt imod, men jeg havde stadig været lidt nervøs for festen med bordplan og kun få kendte ansigter. Heldigvis  fik jeg snakket med rigtig mange søde mennesker i løbet af eftermiddagen og aftenen, og det blev også til en enkelt dans eller to med et par af de andre elever. 
Min cykeltur er også ret flot i øjeblikket. Der er ualmindeligt mørkt, koldt og blæsende på cykelstierne, men byen er så fint udsmykket, og især er D'Angleterre gået all-in på julestemning med en overdådig julekalender, der bag hver låge gemmer på et eventyr af H.C. Andersen.
Sidste torsdag på femårsdagen for min mors død, var jeg for at aflede tankerne lidt med min kæreste en tur på Papirøen og Copenhagen Street Food, der desværre lukker i næste weekend. Jeg er ret glad for stedet - især på en hverdagsaften som denne, hvor der ikke er fuldstændigt overfyldt som på en lørdag eftermiddag i sommerferien. Vi prøvesmagte noget lækker and med rødkål, hvilket passede godt ind med stedets juletema, men jeg endte dog med en afsindigt god spaghetti carbonara, som jeg stadig drømmer om.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar