fredag den 12. januar 2018

they're not supposed to mean a thing

Jeg ved godt, at I næsten ikke kan vente længere på mit sidste indlæg om tv-serier fra 2017, men I må klare jer lidt endnu, for i dag vil jeg i stedet berige jer med snapshots fra den sidste tid. Jeg har fået en god start på året - januars første to uger har været travle både på arbejdet og med gode aftaler; i søndags gik jeg f.eks. elleve kilometer med min veninde i det flotte vejr.
Jeg besøgte min anden veninde i hendes kollektiv, hvor de havde den mest fantastiske paraply-knagerække, som vi dog heldigvis ikke måtte benytte os af. I stedet pakkede vi håndklæder i tasken og hoppede i Øresund. Okay, hoppede er måske så meget sagt, vi gik i vandet, og gik lige så hurtigt op igen, men det var virkelig skønt!
Jimmy har startet året med at være ubeskriveligt nuttet. Det er ikke så overraskende. 
Knap så skønt var det at smide tre af mine planter ud. Den ene har fået for meget vand, den anden for lidt, og den sidste blev syg og døde. Jeg har sagt det før, men det er nok meget heldigt, at jeg fik en elevplads som dyrepasser, eftersom min plan B var at blive gartner...
Jeg slutter af med rundens smukkeste billede; nemlig en vabel på min pegefinger, der har generet mig i ugevis. Den opstod lillejuleaften, da jeg skulle tage en tallerken ud af ovnen. Min far sagde formanende, at jeg skulle passe på, hvortil jeg svarede, at jeg er 32 år gammel og godt kan finde ud af at håndtere varme ting. Og brændte mig selvfølgelig noget så eftertrykkeligt. Ikke mit stolteste øjeblik. 

4 kommentarer:

 1. Så længe 'Mindhunter' er blandt dine favoritter, så venter jeg ligeså længe det skal være :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej, så bliver du slemt skuffet! Jeg har ikke fået set Mindhunter endnu - jeg ved godt, at det er en stor fejl, og den står også øverst på min liste over ting, jeg SKAL have set. Jeg har allerede et indlæg i støbeskeen med de serier, der ikke nåede at få en plads på mine lister, så mon ikke jeg nok skal få skrevet lidt om Mindhunter alligevel. :)

   Slet
 2. Blomsternes befrielsesfront3. februar 2018 kl. 16.31

  Hahah dig og den skide vabel 🤣🤣🤣

  SvarSlet
  Svar
  1. Når vi ses senere skal jeg vise dig, hvordan man stadig kan fornemme på min pegefinger, at huden er lidt tyndere hvor vablen var.

   Slet