onsdag den 4. april 2018

if I had a voice I would sing

Allerførst et billede af den ret fantastiske kagedame, som mine skøre og fantastiske veninder havde indkøbt til vores lille påskefrokost i sidste uge. Man bliver aldrig for gammel til kagemand! 
I aften spiller Fever Ray aka. Karin Dreijer på Store Vega, og jeg har glædet mig som et lille barn siden jeg købte billetter sidste år. The Knife (Karin Dreijers tidligere projekt) har været helt særlige for mig, jeg har været heldig at opleve dem live tre gange, ligesom jeg også har skrevet om dem flere gange; første gang for over syv år siden! Men jeg har fået en heftig omgang mellemørebetændelse og skal overhovedet ikke i nærheden af nogen tung bas, og det er jeg SÅ træt af. I stedet må jeg nøjes med at lytte til live-udgaven af Kino fra 'Verdens bedste mix', som jeg gravede frem under en oprydning i ferien. Jeg tror, at den yndige brændte cd er fra starten af 2007, og jeg fik den forærende af to meget gode veninder, da de forlod mig og drog på højskole. Det er virkelig essensen af den periode i mit liv, og det var et skønt og lidt vemodigt genhør med de fleste numre. (Ja ja, det var jo ikke Shakira der var vemodigt, vel? Der er en grund til at bloggen hedder musicismysecret.)

Jeg har i øvrigt slugt årets første insekt på den forfærdelige feberramte cykeltur til min læge. Det har helt sikkert ikke været et kønt syn; mig med en lidt for varm jakke og halvåben mund - et oplagt mål for en lille flue, men det er vel i det mindste et tegn på, at foråret for alvor er på vej. 

I mandags tabte AaB 0-3 på hjemmebane til Brøndby i en forfærdelig kamp, og jeg har allerede lidt blandede følelser omkring det der top 6. Det er ubeskriveligt dejligt at være sikret en plads i den øverste halvdel af tabellen, men det bliver ikke specielt sjovt at tabe de næste syv ud af ni kampe til mine hadehold, der har alt at kæmpe for. Sidst jeg besøgte min søster, kørte vi dog lige en tur ud forbi stadion - og så må jeg huske på, at det ikke er sååå længe siden vi vandt The Double på imponerende vis.  
Jeg vil slutte af med et billede fra mit Far Cry 5-eventyr i går aftes. Jeg er ret begejstret for det spil, hvis nogen skulle være i tvivl. 

2 kommentarer:

  1. Ang. Aab, I hear you. Var tæt på at tage til Farum, for at se os få smæk på kunstgræsset i går, men kom ikke af sted.. Tror bare man må tage det som træningskampe og en mulighed for at teste marginalspillere af. I stedet satser jeg på bedre resultater i pokalturneringen, hep!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg ser helt sikkert også kampene som en mulighed for at teste en kommende opstilling og spillere, men det er jo heller ikke sjovt at tabe med tre og fire mål. :( Vi hepper på pokalen, ja!

      Slet