søndag den 27. maj 2018

I guess we'll have to move

Somerville var så dejlig en by, at det langt fra var hver dag vi nåede ind til Boston. Den allerførste dag blev brugt i baghaven hos vores venner med en kold øl og planlægning af de kommende roadtrips (plus en meget tidlig morgengåtur ind til Boston, da vores hjerner ikke kunne acceptere, at det stadig var midt om natten), og så en lille ekskursion til Somerville Public Library, der meget belejligt bød på deres allerførste Comix Con. Det var et virkelig fint lille arrangement, hvor jeg blev lokket til at bruge alt for mange penge på håbefulde, unge kunstnere, der fremviste deres enormt seje ting med bedende øjne og tilbud om prisnedslag, og det kunne jeg ikke stå imod. Min veninde og hendes mand modstod presset og brugte i stedet tiden på at lave et par meget flotte tryllestave a la Harry Potter, og senere lyttede vi til en overbevisende og sjov cosplayer, Mink the Satyr, der fortalte om miljøet. 
I byen lå også den fineste antikforretning, Memory Hole Vintage, der bød på mindst lige så meget spændende ragelse og skrald som reelt værdifulde dimser, og det er sådan jeg bedst kan lide det; et rigtigt skattekammer. Jeg fik mig en god lille snak med den noget excentriske, men meget rare indehaver, da jeg spurgte om jeg måtte tage et par billeder, og en dag vender jeg tilbage og køber boksebjørnen. 
Et par huse længere nede ligger 'Boston's Best Graphic Novel and Comic Book Shop', Hub Comics, og uden at have tjekket hele Bostons udvalg ud, kan jeg godt tilslutte mig det udsagn; jeg har aldrig set så stort og godt et udvalg af graphic novels. Jeg besøgte først butikken på min sidste dag, og det var måske held i uheld, for jeg havde brugt så mange penge på det tidspunkt, at jeg kun kunne retfærdiggøre købet af en enkelt tegneserie (men hvilken én - mere om den senere). 
Somerville bød på mange, mange andre gode ting - og til sidst må hurtigt lige nævnes tre af dem. Først er All Star Sandwich Bar på 1245 Cambridge Street (så teknisk set i Cambridge, men kun fem minutter fra vores hus); de lavede helt eminent gode burgere med groteske mængder cheese fries serveret af et enormt sødt personale - og vi nåede også forbi en lille Holy Ghost Festival og nogle uhyggelige og nuttede Red Sox-fans. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar