mandag den 2. juli 2018

and I'm ruled by seasons


Juli startede godt i går, da min kæreste og jeg tog på udflugt til Nørrebro. Solen bragede ned fra himlen, der var loppemarked på Stefansgade, og Jægersborggade lokkede med lækre is. Bagefter slentrede vi igennem Assistens Kirkegård, og i al min glæde over udenlandske kirkegårde glemmer jeg ind imellem, at vi også har nogle helt fantastiske eksemplarer i Danmark. 
Vi nåede også en tur til stranden, men jeg fik som ventet ikke min kæreste med i vandet. Det var nu ellers utrolig skønt - jeg er stadig i vandet flere gange om ugen, og den mulighed er helt klart noget af det, jeg er allergladest for ved at bo på Amager. I går aftes blev juli mindre sjov, da Danmark røg ud af VM, men Frederik Børsting har forlænget sin kontrakt med AaB, og det er alligevel en meget vigtigere fodboldnyhed. 
I dag er jeg startet på en ny afdeling i min virksomhed, hvilket altid er lidt som at starte på et helt nyt arbejde. Der er lidt hektisk, fyldt med forskere og dyrepassere - og kælerotterne Snowball og Ernest, som jeg glæder mig til at lære bedre at kende. 

2 kommentarer:

 1. Lyder som en dejlig dag, loppemarkeder er vildt hyggelige, selvom man bare oser, for der er altid noget total grimt at le ad eller en eller anden glemt 90’er dims fra ens barndom, man bliver nostalgisk af ar falde over :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, præcis! Der var så mange fine og samtidigt grimme ting - især Allan Simonsen med et meget lille hoved lokkede lidt. :D

   Slet