onsdag den 11. juli 2018

the sight of you makes me weak

Forleden blev min lejlighed invaderet af nogle af de bedste, jeg kender; nemlig min far, min søster, min lille niece og min allerbedste yndlingshund Silke. Min sommer er lidt særlig i år - den store ferie tog vi jo allerede med Boston-turen i maj, så nu prøver jeg at presse lidt hygge ind mellem arbejdsdagene, og min far var heldigvis klar på at køre den lange tur bare for en enkelt overnatning. Det var lidt et sats at invitere Silke også, for i Jimmys seks år lange liv har han aldrig mødt hverken en hund eller en baby, så vi var noget spændte på dén konfrontation. Det midterste billede illustrerer meget godt, hvordan det meste af dagen forløb - Jimmy nærmede sig ekstremt langsomt, gik et par skridt tilbage igen og forstod overhovedet ikke, hvad der foregik. Silke er vant til katte og var helt afslappet - hun syntes vist bare, at Jimmy opførte sig lidt skørt. 
Vi gik en tur på stranden i det gode vejr - mig i mine nyindkøbte Birkenstock-sandaler (som jeg egentlig stadig synes er for grimme til at vise mig offentligt i, men som er SÅ rare at have på, og som resten af Københavns befolkning alligevel trasker rundt i) - og jeg kunne slet ikke holde fingrene fra min lille niece. Hun er simpelthen så nuttet, glad, sød og nem, og hun hvinede begejstret, når hun fik øje på nye spændende ting - også Jimmy herhjemme. Han var i øvrigt blevet noget mere modig i vores fravær, og kom snart helt tæt på både baby og hund; og kunne de tilbringe et par dage sammen, er jeg helt sikker på at de ville blive gode venner. 
Det var svært at stå op lidt i seks mandag morgen og tage på arbejde, når jeg allermest havde lyst til at lægge mig ned til min pludrende niece og spise leftover-jordbærkage til morgenmad. Heldigvis fik jeg en række gode snaps i løbet af dagen, der fortalte mig at jeg ville komme hjem til en gennemsavlet tøjbamse og et skinnende rent køkken, og det var en meget god erstatning. 
Til allersidst vil jeg gerne lige høre, om jeg har nogle byggesagkyndige læsere, der kan forklare mig hvorfor stilladset i min gård skal være SÅ højt?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar