søndag den 29. august 2021

people are strings that we never untie

- Nu er der snart kun fire måneder tilbage af 2021, og især august har haft fart på. Jeg har haft travlt på arbejde, men det har også været en god periode, hvor vi har fået en ny kollega i vores lille team. Det er altid lidt spændende, men vores nye svensker er heldigvis SÅ sød og dygtig til sit arbejde - og så har hun allerede været en flittig leverandør i svensk godis. Det skal nok blive godt. 

- I går var jeg til barnedåb på Falster, og selvom vi måtte kæmpe lidt for at komme derned (heftigt, heftigt regnvejr, dårlig sigtbarhed og kø på motorvejen), var det fedt at være på mini-roadtrip med min mand. Præsten i kirken var dejligt uhøjtidelig (måske en tand for meget, da hun til sin egen forfærdelse kom til at springe et par linjer over i fadervor), og efterfølgende fik vi afsindigt lækkert smørrebrød i Kongsnæs. 

- Invitationen kom fra min gode og nære veninde, som jeg især går ture og bader sammen med. Vi mødte hinanden hos Børn, Unge og Sorg for otte år siden - jeg havde mistet min mor, mens min veninde havde mistet begge sine forældre, og vi har været tætte lige siden. Men det er altså også et lidt akavet svar på samtalestarteren "hvor kender du værterne fra?"! Det er ikke et emne, jeg er bange for at tale om, men det behøver trods alt ikke være som det allerførste i mit møde med nye mennesker. Heldigvis kender alle de andre gæster jo også min veninde og hendes historie, så det blev slet ikke underligt - og det var en virkelig hyggelig dag. 

- Weekenden startede formidabelt ud med en AaB-sejr fredag aften over FC Nordsjælland, og jeg er simpelthen så imponeret af holdet i øjeblikket! Det er en fornøjelse at se dem spille, og det er så fortjent, at resultaterne endelig begynder at følge med. Jeg bliver mere og mere glad for Cífuentes, og podcasten Rød Aalborgs nyeste interview med ham bekræfter kun den følelse - han er virkelig en engageret og grundig træner. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar