tirsdag den 9. november 2010

Xiu Xiu, Zola Jesus & Former Ghosts

Jeg havde den mest fantastiske aften i går. Min kæreste og jeg var til tre-dobbelt koncert på Huset i Magstræde, og jeg er faktisk ikke i tvivl: Xiu Xiu-koncerten er den bedste koncert, jeg har set i år. Som ovenstående billede afslører, er jeg RET glad for Xiu Xiu. Frontmand Jamie Stewart er fuldstændig vanvittig, og man ved aldrig helt, hvad man kan vente sig af hverken ham eller musikken. I går lykkedes alting for dem, og de diskede op med en sand perlerække af hits. Eller... Måske ikke hits i dén forstand :)

Det ene opvarmningsband overraskede mig virkelig positivt. En lille bitte pige, med langt lyst hår og klædt helt i sort, går på scenen og leverer noget, der måske bedst kan beskrives som en meget dyster... opera? (Hun ER tidligere operasanger). Normalt er jeg ikke meget til kvindestemmer i musik, men hold kæft, hvor Zola Jesus sparker røv! Jeg hilste på hende bagefter, og hun er selvfølgelig også helt vildt sød. Jeg har hørt hendes cd tre gange i dag.
Efter koncerten gav min kæreste mig en t-shirt. Jeg er ret glad for musik t-shirts, og den her er i hvert fald ikke til at overse i skabet. :)

2 kommentarer:

  1. øj! den t-shirt er flot. giv den til mig.

    SvarSlet
  2. Ja, det er en vildt nice t-shirt! Der var så mange pæne. Jeg havde lyst til at købe dem alle sammen.

    SvarSlet