søndag den 26. december 2010

En hyldest til mormor & morfar, pt.1

Juleaftensdag var vi også et smut forbi min mormor og morfar. På kirkegården, desværre. Min morfar døde i 1998, og min kære mormor mistede vi tre år senere, men de er bestemt ikke glemt. Jeg har haft så mange gode oplevelser sammen med dem - for eksempel blev hver eneste sommer tilbragt i campingvognen i Øster Hurup. I dag har jeg kigget lidt i gemmerne, og jeg har fundet nogle helt fantastiske billeder, som jeg gerne vil dele med jer. Første runde er fra min mormor og morfars ungdom.
Et skolebillede af min mormor
Min smukke, smukke mormor!
Morfar David og mormor Inger Marie
Blandt billederne var også gamle breve, bl.a. en stak fra marts 1945, hvor min 18-årige morfar befandt sig i Sverige. Han var medlem af en modstandsgruppe i Aalborg, så han måtte lige en tur over sundet i slutningen af krigen. Heldigvis kom han hjem igen, mødte min mormor på lærerseminariet i Århus, og giftede sig med hende i 1951. Og dét er jeg frygtelig glad for. :)

3 kommentarer:

 1. wauw! hvor er det nogle flotte billeder. er det også dine bedsteforældre på det sidste, i båden? det er viiirkelig smukt. det ligner noget fra en film.

  SvarSlet
 2. Ja, det er også dem på det sidste. Jeg blev simpelthen så glad, da jeg fandt de her billeder, og der er endnu flere, der er rigtig flotte! Det er virkelig som at finde en hemmelig skat. Jeg er især glad for billede nummer to.

  SvarSlet
 3. Jeg elsker de her billeder..
  Jeg skal helt sikkert ha forstørret det sidste billede i båden og så det dejlige smukke billede af mormor :)
  De skal helt sikkert op og hænge :)

  SvarSlet