torsdag den 3. marts 2011

3. Danny Califf

På lørdag starter Superligaen igen, og eftersom Sofisten her har sat ord på de fleste af mine tanker omkring de næste 14, uhyggeligt spændende kampe, laver jeg her en lidt tilbageskuende, nostalgisk og mere kvindevenlig optakt. (Læs: en undskyldning for at vise billeder af pæne mænd). Det er langt fra alle fodboldfans, der kan forstå idéen i at have en yndlingsspiller, men med min fortid som ivrig autografjæger (ikke altid heldigt kombineret med typiske fnisende teenagepigetræk) kommer det nok ret naturligt til mig, det der med at have favoritter. Mine tre all-time-faves er desværre ikke at finde i AaB længere, men det skal ikke afholde mig fra at hylde dem lidt.

Nummer 3 på listen er amerikanske Danny Califf, der spillede i klubben fra 2006 - 2008. I mine øjne vendte han derefter direkte hjem til USA, hvor han nu spiller for Philadelphia Union - jeg vil helst fortrænge, at han skiftede til hadeklubben FC Midtjylland efter at være blevet dansk mester med AaB i 2008. Jeg kan godt mærke, at jeg er i farezonen til den levende kliché om kvindelige fodboldfans ved at vise billeder af halvnøgne fodboldspillere, men HELT ærligt; Danny Califf kan godt få mig til at føle mig som en teenager igen. <3 Han spillede sig ind i mit hjerte ved at være utrolig sympatisk, en virkelig god forsvarsspiller (jeg har et eller andet for forsvarsspillere...) og uden sammenligning den lækreste mand i dansk fodbold nogensinde. Håber du er tilfreds i USA, surfer-dude!  

5 kommentarer:

 1. Med fare for at jeg også kommer til at lyde som en fnisende irriterende fodbold-chick(og dem hader jeg!!)
  Men HOLD KÆFT han er lækker!
  Men nok om det..
  Han er en fantastisk fodboldspiller, som altid gik forrest og kæmpede..
  Vi savner dig Danny!

  SvarSlet
 2. Jeg ved ikke saa meget om fodbold, men den traette, fnisende pige i mig glaeder sig til nr. 2 og 1!

  SvarSlet
 3. Lærke: Nu må jeg måske skuffe dig, men jeg tror ikke, at du vil synes hverken nummer et eller to er specielt lækre. Dér tager Danny nok prisen. :)

  Mette: Ja, på trods af at være amerikaner, virkede han som en rigtig AaB-dreng. :)

  SvarSlet
 4. Sweet Jesus, hvor er han bare lækker!

  SvarSlet