torsdag den 17. marts 2011

Mere Slik

Min gode veninde Lærke, der lige nu befinder sig i Skotland, besluttede sig for at købe et par poser "Mars Planets" i lufthavnen, da hun sidst var hjemme på besøg. Og de var heldigvis til mig! Hun havde nemlig læst min anmeldelse af de forskellige M&M smagsvarianter vi ikke har i Danmark, og her passede "Mars Planets" jo glimrende ind. Og så er de helt fra Edinburgh - meget eksotisk! Jeg synes personligt, at en Mars-bar er en sølle undskyldning af en chokoladebar (Snickers, derimod! Hallelujah!), men disse finurlige små kugler var altså ret fantastiske. Så fantastiske, at jeg spiste begge poser hurtigt efter hinanden, faktisk. :S Tak, Lærke! :)  

Jeg tvivler på, at nogen har det samme had/kærlighedsforhold til kandisstænger som jeg har. Da jeg var barn, var jeg allergisk overfor alverdens ting. Én ting var sikkert - slik var et no-go, indtil eksperterne havde fastlagt hvad jeg var allergisk overfor. Hvor lang tid jeg i virkeligheden var underlagt denne slik-embargo ved jeg ikke præcist, men jeg husker det som værende i årevis. (Det har sikkert været omkring to måneder).  Jeg måtte kun spise kandisstænger og min mors hjemmelavede flødeis, og selvom min mor er verdens bedste kok, kan man altså ikke udrette mirakler, når halvdelen af ingredienserne ikke må tilsættes. Og de der fucking kandisstænger, altså..! Hele min folkeskoleklasse havde åbenbart fødselsdag i de omtalte to måneder, for jeg har været til MANGE fødselsdagsfester, hvor jeg selv havde "madpakke" med. Når de andre fik kage: en kandisstang. Når de andre fandt slikket i skattejagten: en kandisstang. Når de andre fik en sodavand: en kandisstang. Som I kan høre, blev jeg altså dybt traumatiseret af mit slikforbud - og har derfor taget revanche siden. Forleden købte jeg så et par kandisstænger i Søstrene Grene - og de var ærlig talt lidt fesne. I dag er jeg kun allergisk overfor selleri... :)

De to poser Skittles kom med mine M&M's, og de var egentlig til min ven Chrelle. Men jeg er kommet til at spise den ene pose, og jeg har VIRKELIG lyst til at spise den anden lige nu! Jeg må hellere lægge den væk. 

10 kommentarer:

 1. Årh, mars-planets ser virkelig gode ud! gad vide om man slet ikke kan få dem et sted i dk? jeg må på jagt!!!

  SvarSlet
 2. Natascha: Jeg skal nok sige til, hvis jeg ser dem et sted. :) De var virkelig også gode. De oversteg alle mine forventninger, og nogle af dem var endda også crunchy! Jeg er meget begejstret.

  SvarSlet
 3. Jeg er glad for du kunne lide dem! (Jeg spiste også to poser helt selv. I flyet.) Hvis de er ikke er opsporet i dk inden maj, tager jeg gerne nogle flere med hjem.

  SvarSlet
 4. Lærke, så synes jeg, du skal tage med hjem, så Tine kan lave en give-away med dem :o) En give away som JEG naturligvis vil gøre meget for at vinde!!! jeg VIL vinde!

  SvarSlet
 5. Skittles er Kenneths yndlingsslik ;) De kan nu købes i DK igen i superbest! ;)

  SvarSlet
 6. Hehe, jeg har lige opdaget at man kan koebe dem i slikautomaten paa mit uni. Importeventyret kan begynde...

  SvarSlet
 7. Haha, jeg skal bare skrive et indlæg om slik, så kommer der gang i kommentarfeltet! :)

  Natascha: Jeg er HELT enig, en Mars Planets give-away er en fantastisk idé - hvis Lærke altså også tager en ekstra pose med hjem til mig. :)

  Lærke: Hurra! :)

  Stina: Really? Det var da en fantastisk nyhed! Det må jeg lige undersøge nærmere.

  SvarSlet
 8. TINE! nu har jeg vildt meget lyst til skittles. -mine- skittles!

  SvarSlet
 9. Jeg har altså heller ikke spist dem endnu, Chrelle. Du skal nok få dem næste gang vi ses. :)

  SvarSlet
 10. yes! jeg vil gerne dele. (og tak! det er vildt lang tid siden, jeg har fået skittles. anja siger, at der er en kiosk i valby, der har dem. der må vi ud. skittles er for nice.)

  SvarSlet