torsdag den 26. maj 2011

Chad VanGaalen

I øjeblikket lytter jeg næsten kun til musik, jeg skal se live på Primavera Festival, men i sidste uge havde Simon en sand perle med hjem. Fyren hedder Chad VanGaalen, han er fra Canada, og så har han åbenbart allerede udgivet fire hele albums. De første har jeg endnu ikke hørt (men har tænkt mig at gøre det lige efter jeg kommer hjem fra Barcelona), men den nyeste Diaper Island (åndssvagt navn, i øvrigt) er blevet spillet i hvert fald femten gange hjemme hos os. For den er virkelig god! Musikken lyder som noget man godt kender, på den absolut bedste måde, og de tolv numre er meget forskellige. Her er spor af Grateful Dead, Animal Collective og Ryan Adams, for nu at nævne tre meget forskellige typer musik.

Så vidt jeg har forstået, er Chad VanGaalen også selv med til at producere sine musikvideoer, og det er der altså kommet mange fine ting ud af. Se bare her (hvis du kun har tid til at se en, så se den sidste, Red Hot Drops. Den er virkelig fin.)


Han kommer og spiller i Lille Vega d. 12 august, skal du med?
Diaper Island udkommer i Danmark d. 27 maj. 

1 kommentar:

  1. årh, jeg har godt set hans musikvideoer. de er ret seje! han tegner rimeligt vildt. og jeg vil da gerne med på loppen.

    SvarSlet