søndag den 29. maj 2011

Primavera Festival 2011


Pulp gjorde mig lykkelig i fredags, og lykkefølelsen sad stadig i mig, da jeg lørdag ankom til festivalpladsen og startede aftenen med en virkelig god Fleet Foxes-koncert. Jeg har aldrig fået lyttet så meget til dem, men live var de i hvert fald et super velspillende band. Resten af koncerterne havde jeg ikke de store forventninger til - jeg glædede mig, jovist, men torsdag og fredag havde nok været højdepunkterne for mig. Troede jeg. I går endte med at blive den mest vanvittige aften, og jeg har aldrig i mit liv set så mange gode koncerter i træk. De har fortjent hver deres indlæg, for jeg blev simpelthen så positivt overrasket over dem alle. I løbet af næste uge vil der derfor komme anmeldelser af Einstürzende Neubauten, Gang Gang Dance, PJ Harvey, Prince Rama og Animal Collective. Jeg så også lidt af Swans, og det var fedt at se mørkemanden Michael Gira, men i tankerne var jeg stadig hos de dejlige piger i Prince Rama, så der kan jeg vist ikke komme med en ordentlig anmeldelse. 

Det øverste billede er i øvrigt ikke et forsøg på at lave en awkward blogger-pose, det er mest bare et awkward billede, tror jeg. Jeg elsker Primavera. Der er ikke noget at gøre, vi må herned igen næste år. Og næste år. Og næste år! Primavera Festival bliver afholdt på havnen helt ned til vandet, og der er ikke noget campingområde, som man kender det fra Roskilde. Alle bor derfor på hotel (eller hostels eller på gaden, men i hvert fald ikke i telt!), og folk er derfor generelt ikke så smadrede og ulækre. Godt nok blev jeg selv helt utrolig fuld i går efter den sidste koncert (damn you, Red Bull & Vodka!), men man ser ikke mange vælte rundt, sanseløst berusede af druk - kun et par enkelte englændere. (En fordom: Jeg har aldrig været i England, men ALLE de englændere vi har mødt til festival hernede de sidste fire år har været helt vildt irriterende, højtråbende og dumme. Jeg håber ikke, at alle er sådan.) Der har i år været nogle logistiske problemer, der gjorde det umuligt at købe øl den første dag, men ellers fungerer tingene ret godt. Tidsplanen bliver overholdt til punkt og prikke, hvilket er virkelig dejligt, når der er så meget man gerne vil nå. Og nå ja - programmet har været helt forrygende. Jeg kan kun anbefale jer at tage afsted næste år!

3 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud. Er virkelig misundelig! Men nu glæder jeg mig også virkelig til Roskilde. Skal du egentlig på Roskilde? I så fald skal vi da drikke en øl sammen :o)

  SvarSlet
 2. Jeg elsker det første billede.. Du ser så smuk og sommerlig ud :)

  SvarSlet
 3. Natascha: Nej, jeg har faktisk ikke været på Roskilde siden 2007 - i 2008 begyndte vi at tage til Spanien i stedet. Men jeg ville gerne. I år er det eksamen der afholder mig fra det - eksamen skal jo åbenbart placeres så sent i juni som muligt. Suk.
  Men jeg vil meget gerne drikke en øl med dig en anden gang. :)

  Mette: Tak, hvor er du bare sød.

  SvarSlet