tirsdag den 28. juni 2011

Carrer dels Tallers

Et sted mellem eksamenstravlheden og de lange arbejdsdage havde jeg helt glemt det allersidste Barcelona-indlæg (OK, har et par enkelte billeder mere...), så det kommer her: lettere forsinket. 

Carrer dels Tallers er en sidegade til Rambla'eni Barcelona - og en interessant og spændende én af slagsen. Er man musikinteresseret ligesom min kæreste og jeg, er det et MUST at slendre ned af gaden og besøge en af de seks eller syv pladebutikker, der næsten ligger dør om dør. I butikkerne sælger de alt fra sprøde vinyler til usle, brugte kassettebånd, men vi kom faktisk derfra uden at købe noget. Billederne er fra den bedste af butikkerne - her havde de ALT, og de smalle, fyldte rum fortsatte længere ind end man troede muligt, og hvert rum bød på nye overraskelser. Metal-afdelingen var placeret allerforrest i butikken, og indretningen var i det hele taget meget personlig, rodet og hyggelig. Det er klart, at man som selvstændig pladebutik har markant flere muligheder end vores butik, der er del af en landsdækkende kæde, men derfor kan man jo godt lade sig inspirere. 

Om aftenen vendte vi tilbage for at være hip med de unge på natklubben Valhalla. Der var dog ikke åbent, så vi drak i stedet en virkelig stærk, god og billig mojito på en Irish Pub. Ikke særlig spansk, men bestemt hyggeligt.   

2 kommentarer:

  1. Var I i Wah Wah i Riera Baixa? Den var fucking vild. Helt klart den bedste, jeg var i, da vi var i Barcelona.

    http://alexmacarte.blogspot.com/2009/01/good-prog-sounds-of-barcelona.html

    SvarSlet
  2. Nej, den var lukket da vi gik forbi - og vi vendte aldrig tilbage. Det må blive næste gang. :) Havde godt læst på svingninger, at den er et besøg værd.

    SvarSlet