fredag den 8. juli 2011

Dresden - Nymphenbad

Med Lisa fra New York og David fra Ohio
Jeg er heldigvis langt fra den eneste, der ikke kan overskue at gå rundt i grupper på fyrre mennesker. Jeg har derfor allieret mig med fire meget forskellige mennesker fra min klasse, og i går legede vi turister ved Zwinger-slottet. Da jeg besøgte Dresden i 2004 med min familie, var vi alle meget begejstrede for nymfebadet, så der slæbte jeg vores lille gruppe med hen. Det var heldigvis en stor succes, og det var lige så smukt og bizart, som jeg huskede det. Bagefter drak vi et par øl i en Biergarten lige ved Elben; vi ville gerne være blevet der meget længere, men vi skulle alle hjem og lave lektier. Hehe. Vi snakkede om alverdens ting, mest spændende var det dog at høre Ilyos fra Uzbekistan fortælle - hans hverdag kunne ikke være mere forskellig fra min. Det er simpelthen så fedt at få muligheden for at snakke med så mange forskellige mennesker! Jeg ved godt, at jeg allerede har nævnt det, men det er altså en helt unik oplevelse. Jeg er virkelig glad for, at jeg er rejst herned.

5 kommentarer:

 1. Dejligt at se at du har det godt og hygger dig i Tyskland! Og rart at kunne følge lidt med. Det ser helt vildt hyggeligt ud, det dér Nymphenbad. Har aldrig selv været i Dresden. Du bliver en haj til tysk! Glæder mig til at se dig når du kommer hjem igen. Fortsat god tur og ferie :)

  Knus,
  Rikke
  http://stickysweetdanish.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Dresden kan bestemt anbefales! Og det er kun en to-timers bustur fra Berlin (når bussen altså kører normalt), så det er ikke engang så besværligt at komme dertil. Jeg glæder mig til at fortælle dig om det når jeg kommer hjem - måske på tysk? :)

  SvarSlet
 3. Nymphembadet set sejt ud. Taler I så tysk sammen når I er ude? Eller engelsk?

  SvarSlet
 4. Vi taler tysk! Hehe. Det ville være så nemt at snakke engelsk, men det får vi jo ikke så meget ud af, så vi hakker og staver os igennem det hele og bruger en masse tegnesprog og fakter. :) Kun når vi SLET ikke forstår hinanden, bruger vi det engelske ord. :)

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig meget til at se det igen!

  SvarSlet