tirsdag den 2. august 2011

bikini bottom

Med hjem fra Tyskland kom naturligvis også lidt Svampebob. Men jeg var faktisk ret god til at begrænse mig, og købte kun ting, som jeg ikke har set andre steder. Water Bombs med Svampebob og Patrick er jo fantastisk! De er simpelthen så søde. Min søster er også sød - hun har nemlig købt Svampebob-muffins til mig. Måske laver hun selv en bedre kage (jeg er ikke så vild med pulverbanan, når jeg ved hvor god min søster er til at lave kage), og så bruger vi muffinsformene. Det bliver godt. :)

3 kommentarer:

 1. Sejt! :D Hvad er waterbombs???? En slags vandballoner? Eller svampe?

  SvarSlet
 2. Hahaha, hvor nice!! :-D Jeg glemte forresten hvilket indlæg jeg kommenterede på sidst, ang. CocoRosie koncerten - så nu spørger jeg igen, hehe. Skal du også med? Jeg har ikke købt billet endnu, da min økonomi er ret så presset, men vil gøre alt i min magt for at se dem. Og så kunne det være hyggeligt at sige hej :-)

  SvarSlet
 3. fasterfis: Jeg tror, at det er noget legetøj til brug når man bader. Så suger de en helt masse vand, og så kan man kaste dem på hinanden. Tror jeg. :)

  Sol: Heh, bare i orden - jeg glemmer også altid at "tilmelde" mig, når jeg kommenterer. Men ja, jeg skal til CocoRosie! Og jeg glæder mig sindssygt meget! Min økonomi har det heller ikke for godt, og det er dyrt(!), men ja. Det bliver godt. Og jeg vil da også gerne lige hilse på dig. :)

  SvarSlet