fredag den 12. august 2011

i watch you when you are sleeping

Min gode, gamle, dejlige kat fyldte hele femten år i lørdags. I fotoalbummet fandt jeg et par billeder fra Froys spæde ungdom tilbage i seksoghalvfems. På det første billede ligger hun sammen med alle sine søskende og sin trætte, trætte mor (men der er trods alt også hele to kuld killinger på billedet) - Froy er hende den søde til højre. Hun fyldte heller ikke meget i sprækken mellem sofapuderne, og selvom det oprindeligt vist ikke var meningen, at hun måtte kravle rundt i møblerne, sover hun hver aften i mine forældres seng. (Men når jeg er hjemme på besøg, sover hun oppe ved mig.) Nu er hun blevet gammel, sur og lidt mærkelig - men det har hjulpet en del, at hun er begyndt at få gigtmedicin. Og selv min kæreste er efterhånden blevet taget godt imod - normalt nærmer hun sig ellers ikke "fremmede" - men efter fire år betragtes han vel som en del af familien. Tillykke, Froy! Du er verdens bedste kat. 

4 kommentarer:

 1. sødeste froy! det første billede er overvældende cute. :) iiiiih.
  ps. har ikke $ til cvgaalen og vil hellere se best coast, så lad os hooke up en anden god dag.

  SvarSlet
 2. Jeg har givet dig en blogaward. Hvis du vil lege med så kig ind på min blog :)

  SvarSlet
 3. Rannvá: Det er nemlig bare et godt billede. Også selvom det er et billede af et billede. Lad os snart hooke up! :)

  Stine: Tusind, tusind tak! Jeg er faktisk helt beæret, og jeg troede ellers - som dig - at jeg var helt ligeglad med de skide blogawards. :)

  SvarSlet
 4. Haha ja, det er sjovt hvordan det alligevel varmer lidt! :D

  Jeg skrev det her som svar inde hos mig, men du får det alligevel også her da det er så sjældent man får tjekket:

  Jamen Tine det var da så lidt - du ved jo også godt at du er en af mine yndlingsbloggere. Det har jeg vist da nævnt før :)
  Tak og i lige måde (:

  SvarSlet