tirsdag den 16. august 2011

in the graze of those screams

Min søster er så heldig at have verdens sødeste hund Silke og verdens næstsødeste kat Mille. Nu må I ikke melde os til Dyreværnet pga. det øverste billede, for det er slet ikke så slemt som det ser ud til. De er de allerbedste venner - og bare RET gode til at lege vildt. Silke bider aldrig Mille; for det meste er katten den største synder.

Jeg savner dem allerede. Jeg bliver altid helt afhængig af at have dyr omkring mig. I næste uge skal jeg møde to nye hunde her i København, og jeg håber inderligt, at vi bliver gode venner, så vi kan gå nogle lange ture ved Amager Strandpark og dele en leverpostejsmad ind imellem. Jeg har godt nok savnet at have nogle hundevenner i København siden Enrico og Ehya flyttede til Møn. Kryds fingre for mig!    

8 kommentarer:

 1. Et ganske kort øjeblik troede jeg, at det var dronningen (froy), men ved et nærmere kig kan man godt se, at det ikke er ;)

  SvarSlet
 2. Hehe, Froy holder sig langt væk, når Mille er på besøg. Og når hun "leger" med Silke, ender det tit dårligt for den stakkels, hvide hund. :)

  Og ja. Det er overvældende cuteness.

  SvarSlet
 3. Åh, hvor godt at høre at det ikke kun er mig, der låner andres hunde. Min kæreste gider ikke dyr, overhovedet, end ikke at have dem i huset. Han påstår dog, at det er for min egen skyld pga min allergi, men jeg tror, det er fordi at han hader dyr i al hemmelighed. Øv!
  Jeg har krydset alt mit hår!

  SvarSlet
 4. Jeg mødte hundene i går, og de er bare SÅ søde. Det var forhåbentlig starten på et langt venskab. Simon vil gerne have en hund engang, men først når vi flytter i hus(!), og det har altså ret lange udsigter.

  SvarSlet
 5. Gid B kunne forstå vigtigheden i det. Og man kan få piller mod den slags. Måske når huset osse kommer ind i billedet her *tiggebede*

  SvarSlet
 6. Jeg var faktisk selv allergisk for dyr da jeg var lille, men det gik over da jeg fik en kat. :D

  SvarSlet