tirsdag den 30. august 2011

probs til hauptmann

I dag var jeg til re-eksamen i tysk litteratur. Jeg har aldrig været så nervøs i hele mit liv. Aldrig. I morges var jeg ved at besvime inde i badet, og jeg kunne næsten ikke få min krop til at lystre, da jeg skulle cykle over til KUA. Min kæreste havde heldigvis fri i dag, så han tog med mig - noget, jeg normalt aldrig ville tillade, men uden ham var jeg nok aldrig kommet derover. Jeg begyndte selvfølgelig at tude lige inden jeg skulle ind, men mine øjne var alligevel totalt røde og hævede fra at have grædt hele morgenen, så en tåre fra eller til... Det var virkelig pinligt, men jeg kunne slet, slet ikke styre det på det tidspunkt. Aldrig igen vil jeg tænke at folk lige må tage en slapper, når de skal til eksamen. Det er ikke altid, at man kan. 

Men mit spørgsmål var i Vor Sonnenaufgang af Hauptmann, hvilket var det værk, som jeg frygtede mindst, og inde i forberedelsen var min underviser SÅ sød til at sætte mig i gang, og så begyndte jeg faktisk at slappe af. Og så gik det jo alligevel. Endda over al forventning - jeg slap faktisk derfra med to syv-taller! Jeg kan slet ikke forstå det. Jeg kunne næsten fysisk mærke den kæmpe sten, der faldt fra mit hjerte. Det har virkelig været en mørk sky over mig i de sidste to måneder. Jeg er virkelig lettet. Resten af dagen er gået med The Fifth Element, der var virkelig underholdende som altid. Min kæreste testede også mine smagsløg i en blindsmagning af cola - jeg kunne selvfølgelig godt spotte, hvilken én der var Coca Cola. (Jeg forvekslede dog en Cola Zero med en Pepsi Max, men jeg er kun ekspert på regular...) Nu skal vi se endnu en film, og jeg vil nyde min nyfundne frihed i et par dage, før jeg begynder på mit tilvalg. :)

7 kommentarer:

 1. Tillykke! Kæmpe velfortjent, hvor har du da arbejdet hårdt for at bestå! Respekt her fra den anden side at Amagerbro!

  Håber du hygger igennem lige nu i skrivende stund!

  SvarSlet
 2. Jeg er bare så glad på dine vejne!! Du er så sej!

  Hehe det er sejt at Simon endelig prøvede at lave den blindtest.. det er nice ;)

  SvarSlet
 3. TILLYKKE! Hvor er det fedt.

  SvarSlet
 4. Mange tak, hvor er I søde! :)

  Mette, der var også en Jolly Cola med i testen. Men den snød mig ikke. :D

  SvarSlet
 5. Tillykke ;)
  Eller Super Green !
  Vælg selv :D

  SvarSlet