torsdag den 1. september 2011

start over new

Jeg svæver stadig rundt i de højere luftlag efter eksamen i tirsdags. Jeg har givet mig selv en eksamensgave - Annes egern blev fluks bestilt hjem og pynter nu i stuen. Hun skal dog have en bedre og mere permanent plads på et tidspunkt. Penge har jeg også brugt på bog og kompendium til mit nye fag; film- og mediehistorie, der starter på tirsdag. (Hurra, en universitetsbog med Leo på forsiden! Awesome!) Jeg glæder mig virkelig meget til at komme i gang! Og det er en fornemmelse, jeg ellers ikke har haft i et stykke tid. BA-opgave skal jeg også skrive i dette efterår, og jeg har mod på det hele. Også selvom kalenderen nu siger første september, og mine soldepoter ikke engang er fyldt halvvejs op. Jeg er glad og tilfreds, og det er fandme rart. :) 

6 kommentarer:

 1. hurra for film- og mediehistorie!! <3

  SvarSlet
 2. Hvor er det en fin tegning :)

  SvarSlet
 3. Misundelse over både billede og bog ! Er selv igang med 'The Story of Film' som er rigtig spændende, men kan altid læse flere film bøger, så kom gerne med tanker om den på et tidspunkt :)

  SvarSlet
 4. Rannvá: Ja, hurra! Og hurra for spændende uddannelser! :D

  Michelle: Ja, den er nemlig superfin! Se flere billeder her: http://annefunderskov.blogspot.com/

  Stine: Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang! Jeg skriver løbende om uddannelsen, tror jeg, og dermed også bogen. :)

  SvarSlet
 5. Sikke et fint egernbillede (:
  Det ville klæde min billedevæg!

  - Anne

  SvarSlet
 6. Jeg er også rigtig glad for billedet. Jeg tænker på min beståede eksamen hver gang jeg ser det. :)

  SvarSlet