lørdag den 15. oktober 2011

wrapped up in books

Da jeg kom hjem fra Jylland, lå Craig Thompsons nyeste graphic novel, Habibi, og ventede på mig på skrivebordet. Aftalen, jeg havde indgået med mig selv, har ellers afholdt mig fra at købe nye bøger før jeg har læst alle dem, der står ulæste på hylden. Men når det nu er forfatteren til en af mine yndlingsbøger overhovedet - den uovertrufne Blankets, eller på dansk - En Dyne af Sne. Jeg har tænkt mig at læse Habibi og genlæse Blankets i efterårsferien, og mon ikke jeg skriver lidt mere om dem til den tid? Indtil videre har den fået en fin plads i reolen blandt mine andre graphic novels. 

I dag skal min kæreste og jeg til bryllup - først i en kirke på Nørrebro, og så til fest et sted i Nordsjælland. En af hans gode venner skal giftes, og der er ikke sparet på noget - vi skal også overnatte. Jeg glæder mig rigtig meget, og jeg er sikker på, at det bliver en rigtig god weekend. Jeg har bare aldrig været til et bryllup før, så jeg er lidt spændt på, hvad der kommer til at ske. :)

3 kommentarer:

 1. Bogen ser virkelig lækker ud :)

  Rigtig go weekend søde :)

  SvarSlet
 2. ÅÅhhhhh, den vil jeg også læse!!!!

  SvarSlet
 3. Jeg har lige slugt den i eftermiddags, liggende på sofaen mens jeg prøvede ikke at læse alt for hurtigt. Historien er virkelig spændende, og tegningerne er så smukke!

  SvarSlet