mandag den 2. april 2012

skamløs reklame

Jeg anser en af mine vigtigste opgaver her i livet for at være en løbende test af de chips, der er at finde på det danske marked (og det udenlandske, når jeg er på ferie). Derfor var jeg naturligvis nødt til at smage tre varianter af de nye Tjips (og jeg har vist endda en fjerde smag til gode), og sjældent har jeg smagt chips så lækre. Den med balsamico og havsalt er en mildere udgave af salt&vinegar-chipsen, som sammen med de der klamme, lune baconfætre er de eneste chips jeg IKKE bryder mig om, så jeg var lidt spændt. OK, der var også lige de der Mojito-chips fra Lays, der var liiiidt underlige... Men her blev jeg mødt af en en herlig blanding af surt, sødt og salt - og de er allerede blevet nogle af mine nye favoritter. Og så er de ikke engang de bedste af dem! Dem med ost og rødløg har vundet mit hjerte, og jeg har slet ikke haft lyst til at spise andre siden. Jeg har ikke for vane at spise dip til mine chips, men det sker i sjældne tilfælde (som dette), og Tjipsene er også ret fantastiske med dip. Sourcream og chili-varianten var dog ikke imponerende - heller ikke decideret dårlig, bare en smule kedelig. 

Der danner sig efterhånden et uhyggeligt klart mønster i min chipsespisning. Kims ER bare de bedste. Min evindelige, uovertrufne nummer ét er den helt klassiske, grønne pose med sourcream&onion-smagen. Og jeg, der meget sjældent kan se det sjove i reklamer, smiler bredt til Jørgen, hver gang han er på skærmen for at fortælle om "dippe-dippe-dippe-dip". Selvom det virker sådan, er dette indlæg altså ikke sponseret. Men jeg stiller mig gerne til rådighed som testperson i fremtiden, og jeg modtager også gerne gratis chips! Jeg må være en af deres bedste kunder. Suk.  

6 kommentarer:

 1. Sejt, jeg har præcis samme mission i livet - bare med drikkeyoghurt (:

  - Kit

  SvarSlet
 2. åh, nu har jo lyst til at smage dem. Åh chips er så lækkert. Kun slået af popcorn, i hvert fald for mig. :)

  SvarSlet
 3. ups, kom til at trykke lidt mange gange på udgiv kommentar knappen, så det er bare mig der har fjernet det samme opslag 4 gange..

  SvarSlet
 4. Kit: Hehe - det virker lidt mere legitimt at spise mange chips og drikkeyoghurt, når man nu er ude i videnskabens tjeneste. :)

  Fasterfis: Popcorn er også helt fantastiske. Især dem man får i biografen. Jeg synes du skal unde dig selv en pose tjips. :)

  SvarSlet
 5. Dem med ost og rødløg er nammenam :)

  I Odeon i London kunne man vælge mellem mange forskellige slags popcorn. Fx. barbecue, sour cream and onion og endda søde popcorn!

  SvarSlet
 6. Ja, det er nok de bedste. Jeg har virkelig lyst til en pose nu! Eller popcorn med sour cream & onion!

  SvarSlet