søndag den 16. september 2012

I know these habits hurt important parts of you

Tiden går godt nok hurtigt. Det er allerede en uge siden vi hentede Jimmy, og han er blevet en helt anden, gladere og frækkere lille kat. Lige nu ligger han i vindueskarmen og kigger på os - vi sov vist lidt for længe i dag efter hans mening. (Altså til klokken ni...)
 
Her er en liste over Jimmys yndlingsting. Han elsker:
- at bide i vores tæer under dynen
- at springe fra sengen over i den smalle vindueskarm og tilbage igen
- at hive tøjet ned fra tørrestativet
- at gå på computerens tastatur
- at drikke vandet, der står på mit natbord
 
Størstedelen af tingene på listen er, desværre for Jimmy, ikke ligefrem en adfærd vi fremelsker. Katte har åbenbart et indbygget instinkt, der ikke kan stå for folks tæer, computertastaturer og vand, der ikke er deres eget, for det kender jeg kun alt for godt hjemmefra. Hans akrobatiske evner fejler ingenting, og han må sådan set selv om, om han vil springe frem og tilbage fra sengen - problemet er, at han helst gør det når vi skal sove. Der er nu også andre ting han er glade for, og jeg prøver at gå fra et forbud til noget han godt kan lide. Som f.eks. snørebåndet, der for ham er det bedste legetøj i verden. Det andet vi har købt til ham bliver for det meste ignoreret. Han er også blevet ret glad for at putte i sofaen, og i går lå han endda på min mave. Han er simpelthen en fantastisk lille fyr.

1 kommentar:

  1. ÅRH, hvor er han nuttet. nøj. især på det sidste billede - løvenæse. glæder mig til at hænge ud med jer alle tre i dagevis! hehe. krammi.

    SvarSlet