mandag den 19. november 2012

you made my mind feel like a hurricane

I dag har været en virkelig god dag! I morgen går turen til København igen, men jeg vender tilbage i næste uge. 

7 kommentarer:

 1. Hvilken race er Silke? Sikke en glad én af slagsen :)!
  Sig til hvis du har brug for tips til stedet at spise i København.

  SvarSlet
 2. Silke er min søsters hund og en fantastisk blanding af en Siberian Husky (mor) og en Dansk-Svensk Gårdhund (far). Hun er nemlig altid glad og dejlig.

  Og tak for tilbuddet! Jeg bor faktisk i København, har bare været i Jylland hos min familie. Det er jeg en del i øjeblikket, da min mor er blevet meget syg. Men derfor er det selvfølgelig altid godt med nye tips. :)

  SvarSlet
 3. Man kan ikke andet end elske sådan et energibundt!! ;-)

  SvarSlet
 4. Husk at sig til hvis du trænger til et knus og lidt baby savl. Esther og jeg kommer gerne til mariager og inviterer også gerne på en kop cola :)

  SvarSlet
 5. Uh, sikke en fin blanding.
  ahr okay, den havde jeg ikke lige fattet, alt god bedring til hende, det er jeg ked af at høre /:

  SvarSlet
 6. Line: Præcis!

  Louise: Jeg trænger tit til knus. Babysavl er kun ok, når det er fra Esther. :) En cola ville heller ikke være af vejen... Jeg skriver helt sikkert næste gang jeg er hjemme - denne gang var bare et kort visit.

  Signe: Det er nemlig en ret fin blanding. Det lyder umiddelbart lidt skørt, og det var vist heller ikke meningen, men resultatet var jo ret fantastisk. Hun har virkelig en god størrelse. Og nej, det kunne du jo ikke vide, men tak! :)

  SvarSlet
 7. Om du er hjemme på et kort eller langt visit skal du aldrig føle dig tvunget til at du skal give lyd. Jeg bliver altid glad når vi ses, men i øjeblikket er det hele specielt, og der er noget der er tusind gange mere vigtigt. Jeg føler jo aldrig vi er væk fra hinanden, du er jo lige her med din blog og der gør savnet nemmere :)

  SvarSlet