torsdag den 20. december 2012

your fables are falling tonight

Jimmy har allerede for længst fået sin julegave, der er denne vidunderlige skabning vi kalder musen Camilla. Jeg har altid haft et slumrende 'skør kattedame'-gen, men efter Jimmys ankomst er det altså virkelig blevet aktiveret. Heldigvis er han glad for den - glad nok, i hvert fald... Han har bidt så meget i det ene raslende øje, at det hvide øjeæble er halvt på vej ud nu, og næsen får også nogle gevaldige tæsk indimellem. Det bliver også til en lur af og til, men der foretrækker han nu stadig sofaen, sit lille håndklæde eller mig. Billedet er i øvrigt en måneds tid gammelt (ja, han har haft Camilla længe...), og han er vokset helt enormt siden dengang, men kan dog sagtens stadig være i musen. Musen Camilla er opkaldt efter min lillesøsters allerbedste fantasiven fra barndommen. Hvis børnehaven sagde, at hun havde gjort noget hun ikke måtte, skød hun straks skylden på musen Camilla, der heller ikke var glad for nye ting på min søsters aftensmadstallerken. Min søster kan næsten ikke huske det mere, men jeg glemmer det aldrig, for det var simpelthen så sødt.  

2 kommentarer:

  1. Mit hjerte tilhører gråstribede katte, som min egen Charlie, men ham Jimmy er godt nok svær ikke at blive lidt internet-forelsket i med alle de søde billeder! :)
    Håber du har det okay, Tine - og at julen bliver overkommelig. Ville skrive lidt tættere på, men rejser til Berlin i nat så måtte hellere gøre det nu :)
    Jeg tænker meget på dig.

    SvarSlet
  2. Gråstribede katte er simpelthen også så smukke. Jeg er glad for alle katte, men Jimmy har godt nok hurtigt fået en stor plads i mit hjerte. :) Julen blev faktisk overkommelig. Håber du havde en fantastisk en af slagsen også - i Berlin simpelthen. Glæder mig til at høre mere om det. Og tak. Det er rart.

    SvarSlet