onsdag den 1. maj 2013

and if you're sleeping I'm with you

Min sødeste lille Jimmy fylder et år i dag! Det er slet ikke til at forstå - og endnu vildere at tænke på, at han allerede har boet her i otte måneder. Jeg har sagt det før, men jeg havde virkelig aldrig troet, at han ville komme til at fylde så meget i vores liv som han egentlig gør, men det er bestemt kun positivt ment.

Antal gange han har vækket mig klokken halv fem-fem den sidste måned: Tyve. 
Antal gange han har vækket mig klokken halv fem-fem den sidste uge: En. Jeg var simpelthen blevet så træt af ikke at kunne sove ordentligt om natten, at jeg af og til gik i seng før klokken ti. Det er uholdbart, og så indførte jeg lidt konsekvens overfor den lille mand. Det indebærer sådan set bare at ignorere ham totalt når han larmer og miaver - men til gengæld overdynge ham med kærlighed og nus, når han er stille. Det hjalp på bare to dage, og jeg burde virkelig have gjort det noget før...
Antal gange han har tisset i sengen: To. Og det er ikke sket siden november, så jeg tror bestemt vi er ovre det. 
Antal gange mit hjerte har været ved at eksplodere af kærlighed til den lille fyr: Uendeligt mange. Beklager hvis der går lidt kattedame i den, men han er simpelthen så fantastisk. Det er også en helt ubeskrivelig følelse at mærke hvordan han bliver mere og mere glad for os. Min kæreste er helt klart Jimmys favoritlegekammerat. Yndlingslegetøjet er uden sammenligning den blå IKEApose, som jeg egentlig er ved at være ret træt af at have liggende inde i stuen, men han elsker den.  
Antal rifter på mine hænder: Otte. Jimmys yndlingsleg er som sagt med posen, som han ligger på lur inde i. Og hvis man så lige prikker til posen, bliver han ellevild og kaster sig over ens hånd gennem posen med kløerne helt fremme, hvilket han ellers aldrig har når vi leger vildt. Tror det er noget med lyden og teksturen, der gør ham helt vild. Det lærte jeg på den hårde måde, og nu bruger vi altså en mus til at prikke til posen.

Tillykke Jimmy, og tak for det første år! Glæder mig til de næste tyve. :) 

2 kommentarer: