fredag den 28. juni 2013

it was so inviting it hurt my bones

Har haft to af de allerbedste dage med to af de allerbedste piger - jeg har nemlig været i Zoologisk have både i går med Rannvá og i dag med Nanna. Hovedattraktionen var den nyfødte (i tirsdags) lille girafpige, der er noget af det mest perfekte og fantastiske, jeg nogensinde har set. Jeg kan slet ikke forstå, at naturen kan skabe noget så fuldendt - den kan jo løbe rundt lige med det samme! (Watch and learn, human babies). Giraffen er både min bedstemors og Rannvás yndlingsdyr, og det kan jeg godt forstå. De er helt skøre. Rannvá og jeg havde girafferne for os selv i mindst et kvarter, og det er en af mine bedste zoo-oplevelser nogensinde. 

Det bliver nok ikke det sidste I ser til nuttede dyr og hører flere historier fra zoo, for der ligger trehundrede billeder mere på mit kamera. Men nu skal jeg se The Wire med Simon, og i morgen skal jeg arbejde og til fest hos Nicolaj. Det glæder jeg mig til. 

3 kommentarer:

 1. Hej Tine.
  Er virkelig blevet fanget af din blog, synes du skriver rigtig godt. Kan se at du går og døjer med nogle af de samme problemer som jeg. Dog har jeg ikke mistet min mor, hvilket jeg slet ikke tør tænke på hvis det skete.

  Jeg har i hvertfald tilmeldt mig som fast læser på din blog.

  Jeg har ikke kunne finde din mail adresse. Så det blev en kommentar i stedet. Håber at du får en god aften.

  SvarSlet
 2. Zoologisk Have er altså bare en af de bedste steder i verden, især Aalborgs elsker jeg, men er også vild med at besøge dyreparker i andre byer - mine favoritdyr er brunbjørnene, bæltedyr og de røde pandaer<3

  - Anne

  SvarSlet
 3. Frk. Smed, tusind, tusind tak for din kommentar! Det betyder virkelig meget for mig. Håber du bliver glad for at læse med - hvis du skulle få lyst til at sende mig en mail en anden gang, er det på musicismysecret@gmail.com, og jeg burde nok skrive den på siden også. Velkommen til!

  Anne, jeg elsker også Aalborg Zoo. Men Københavns Zoo har heldigvis virkelig oppet sig de sidste ti år, og de fleste af dyrene har dejligt meget plads nu. Den brune bjørn er også blandt mine favoritter (og den har en unge lige nu!); jeg er i det hele taget glad for de nordiske dyr.

  SvarSlet