mandag den 24. juni 2013

you were holding my trust like a child

Glæder mig enormt meget til at læse den nye Stephen King, som jeg fik ind af døren i sidste uge. Min far (fra hvem jeg har arvet denne King-besættelse) bestiller altid en kopi til sig selv - og en til mig, og det klager jeg bestemt ikke over. Joyland skulle være lidt mere old-school og ligetil end de sidste romaner fra mesterens hånd, og den er da også udgivet straight-to-paperback, fordi det angiveligt minder ham om da han var knægt og rendte rundt med bøjede horror-historier i baglommen. Jeg gad godt have haft fingrene i en af de limited hardback-editions, men det løb er kørt forlængst. Nu hvor jeg alligevel småsnakker lidt om Stephen King, er det jo helt oplagt at nævne, at tv-serien 'Under The Dome' baseret på mastodontromanen af samme navn starter i aften på CBS - med en pilotepisode, der er instrueret af Niels Arden Oplev og med Dean Norris (Hank fra Breaking Bad) i en af de større roller. Nurh, se hvor glade Dean og Uncle Stevie ser ud! Det skal nok blive godt. Eller, Stephen King-godt, hvilket ikke altid er helt det samme, men uanset udfaldet kommer jeg nok til at skrive lidt om det senere.  

Joyland er stillet til skue sammen med en EP med Vance Joy, fordi de begge to er gaver. Selvom jeg burde give Pernille gaver for at have passet Jimmy, var det altså hende, der havde efterladt en lille ting til mig fra hendes Australien-eventyr, og det er jeg utrolig glad for, for Vance Joy har en af de rareste stemmer jeg længe har hørt. Kortet er også fra den anden side af jordkloden - hun tænkte på mig da hun så det, fordi hun mente jeg godt kunne have brug for noget håbefuldt og opløftende. Hun er en af de allerbedste. 

2 kommentarer:

 1. Og den var lovende, siger verdens bedste blog:

  http://io9.com/under-the-dome-is-creepy-and-horrifying-but-can-it-b-578754921

  Er bogen god?

  SvarSlet
 2. Tusind tak for link, det er en underholdende anmeldelse! :)

  Bogen er god. Bestemt. Men slutningen er desværre lidt svag, hvilket er en anelse frustrerende, når man har kæmpet sig igennem elleve hundrede sider. Jeg vil til enhver tid hellere anbefale The Stand eller Dark Tower-serien, hvis man vil have en overdrevet lang King-historie, men det betyder ikke, at jeg ikke er glad for Under The Dome. :)

  SvarSlet