søndag den 7. juli 2013

use my hands to use my heart

I dag er det syv måneder siden min elskede mor døde, og som hver gang det bliver den syvende, kan jeg overhovedet ikke forstå at tiden går så hurtigt. Siden jeg startede i gruppen har hun luret lidt tættere på overfladen end normalt, men det har faktisk været meget rart. Når jeg tænker en lille smule på hende hele tiden, undgår jeg at blive helt så overvældet, når det hele pludselig ramler, og jeg har også lidt lettere ved at snakke om hendes død - især med mennesker, jeg ikke kender så godt. På onsdag tager jeg på ferie med min far og min søster, hvilket jeg glæder mig virkelig meget til. Det bliver så underligt at køre over grænsen uden mor, at tage ud og spise schnitzel uden mor eller grine over fjollet musik i bilen uden mor, men jeg ved hun følger med et eller andet sted fra og glæder sig over at vi overhovedet tager afsted. Den rødlilla trøje på billedet var min yndlingsbeklædningsgenstand fra jeg var femten til sytten, og jeg tror jeg græd lidt den dag min mor selv sagde, at det var på tide at kyle den ud. Hun havde simpelthen gemt så meget tøj fra da hun var ung og flippet, og jeg elskede det hele! Ville ønske jeg havde gemt trøjen bagerst i skabet, så jeg kunne tage den frem og kramme den lidt.

2 kommentarer:

  1. Åhh jeg husker trøjen. Fra tiden hvor vi stod i bukser med svej og halbal i arden :) jeg håber i får en fantastisk ferie. Hvor der er plads til både at mindes, glædes og savnes. Kom snart hjem igen. Trænger til Tine tid og zoo tur. Jeg savner dig frygteligt. Losepottemuld

    SvarSlet
  2. Ja, lige præcis! Tror jeg har den på på det billede nede fra indgangen til anlægget. :)

    Jeg håber sådan jeg snart kan komme hjem et par dage. Tiden flyver, og ingenting passer sammen. Men jeg trænger også til tid sammen med min yndlings-Lose!

    SvarSlet