søndag den 24. november 2013

the hours become days

I dag så jeg også solnedgangen ved vandet! Den var ikke lige så flot som den på billederne, som er taget på Als Odde for præcis en uge siden, men det var skønt at gå en lang tur med min kæreste på min første fridag siden jeg kom hjem. Her er nogle gode ting, der er sket siden sidst:

1. Spiste bøf og flødekartofler til morgenmad i dag. Det var ikke rester, det var ikke planlagt, men det var overordentligt overdådigt.

2. Gik en laaaaang tur i dag nede ved vandet og sluttede af i den nye Kvickly ved Lergravsparken, hvor alle ting af en eller anden grund var sindssygt billige. Vi gik all-in på færdig-fryse-retter til den næste måned, og da vi nåede til kassen var der YDERLIGERE 20% på alting. Ikke dårligt. Om det så er en god eller dårlig ting, at jeg går så meget op i det, er en helt anden sag.

3. Så Patrick fra Paradise Hotel i bussen i går. Stod faktisk presset helt op af ham, og troede i lidt for lang tid, at han var en tidligere juleassistance fra arbejdet jeg bare ikke kunne sætte navn på. Da han var med i PH spillede min kæreste i et band, der øvede hver mandag, tirsdag og torsdag; vi havde et fjernsyn i soveværelset, og vi havde et hav af tv-kanaler = jeg blev fanget i fælden.

4. Stephen King var med i det Sons Of Anarchy-afsnit vi så igår! Sindssyg optræden. 

Og et par enkelte dårlige ting:

1. Min kæreste skulle have holdt releasefest for sin nye plade på Drone igår, men vinylerne er ikke blevet færdige i tide, og uden det produkt der skal fejres, virkede det lidt fjollet at feste.

2. Tre, TRE gange i denne uge har bussen været propfyldt med en skoleklasse eller børnehave om morgenen. Om morgenen, hvor de ti minutter ind over Christianshavn og Knippelsbro ellers lige giver mig tid til at vågne helt i fred og ro, siddende ved vinduet med min kæreste i hånden. Sådan har det ikke været i denne uge! Tredje dag med skrigende unger snuppede min kæreste et dobbeltsæde til os for næsen af en dreng, der sendte os de vildeste dræberøjne.  (Han HAVDE selvfølgelig en plads. (We're not animals.) Han ville bare tættere på nogle af sine andre venner, så de kunne råbesnakke mere om Messi og sparke til sædet foran dem.) Jeg er ikke stolt af at sige, at jeg sendte et hovent, triumferende dræberblik tilbage. Til en dreng på under ti år. Jeg var presset.  

2 kommentarer:

  1. Sådan - mig og Kit fik også bøf bearnaise til morgenmad i lørdags!

    - Anne

    SvarSlet