tirsdag den 3. december 2013

I stood still, it's what I did

Jeg tror også det bliver svært at komme i julestemning i år. I går døde min bedstemor. 

7 kommentarer:

 1. Øv, søde Tine. Det er jeg ked af at høre.
  Ved ikke lige hvad jeg skal skrive, men vil gerne kondolere.

  - Kit

  SvarSlet
 2. Tak, Kit! Der er heller ikke så meget at sige. Det er bare lidt noget møg.

  SvarSlet
 3. Åhh din søde bedstemor. Som elskede giraffer. Som lavede verdens lækreste kager og syltetøj og altid så dejlig at være sammen med.
  som Alberte vil sige det: Nu sidder hun i himlen mor, og der er dejligt. For der må man spise pandekager i sengen hver dag. Jeg vil tænke på hende når himlen bliver fuld af smukke stjerner. Varme knus

  SvarSlet
 4. Ej for pokker da Tine. Det er jeg ked af at høre. Du er mere end velkommen til at kigge forbi, hvis du har brug for at få en lille pause fra det hele.

  SvarSlet
 5. Louise, tak for den sødeste kommentar! Det var nemlig lige præcis sådan min bedstemor var. Alberte har ret. Det må være meget fedt med pandekager hver dag, og jeg er sikker på, at hun har fået sin appetit tilbage i himlen. :)

  Sine, mange tak. Det er virkelig sødt af dig, men jeg synes slet ikke, at jeg har tid til at tage en pause fra det hele. Det går nok - skal bare lige igennem december.

  SvarSlet
 6. Årh Tine, det er jeg fandme ked af at læse.
  Min veninde har inden for et år mistet hendes stedfar, morfar og nu hendes far. Jeg forstår ikke hvorfor døden skal komme i klynger.

  Jeg tænker på dig.

  SvarSlet
 7. Mange tak. Døden er en underlig størrelse. Jeg tænker faktisk mest på min far, der på under to år har mistet sin søster, sin kone og sin mor. Det er lidt svært at finde en mening i dét. Når det så er sagt, og selvom timingen kunne være bedre, er det godt min bedstemor kom herfra på denne måde.

  SvarSlet