torsdag den 24. juli 2014

my darling it's the place to be

Mine billeder minder i øjeblikket faretruende meget om et regulært feriealbum, men ligesom jeg gerne deler mine dumme tanker, savnet til min mor og andre hændelser på den mørkere del af spektret, vil jeg også gerne vise alle de ting, der gør mig glad. Fotos fra en badetur nærmer sig det trivielle, men det er længe siden jeg har følt mig så tilfreds og afslappet, som da jeg flød rundt på ryggen i den vidunderligt smukke Eibsee - og det synes jeg er lige så vigtigt at dele som alt det dårlige.

Jeg er ikke den største vandhund i verden (min søster beskrev meget rammende vores barndoms sommerferier; hende plaskende rundt i poolen mens jeg sad i skyggen og læste en bog - og var keeeedelig), men jeg kan rigtig godt lide at bade i søer. De er ofte helt krystalklare, uden brandmænd, og så skal man ikke vade gennem lavt vand i evigheder, før man kan svømme rundt uden at ramme bunden. Eibsee var et pragteksempel på sådan en skovsø, og dens placering ved foden af Tysklands højeste bjerg, Zugspitze, trak bestemt ikke ned i den samlede oplevelse, der også indeholdt en halv times sejltur rundt mellem søens små øer.       
Der havde været lidt snak om en heldagstur til München, men som ugen gik blev temperaturerne bare ved med at stige, og udsigten til endnu en badetur var langt mere tillokkende end varm storby. Selvom Eibsee havde været en forrygende oplevelse, bød landskabet omkring Garmisch-Partenkirchen på mange flere smukke badesøer, så et par dage efter kørte vi mod den noget mindre Geroldsee, der ikke var helt så prangende, men lige så skøn at bade i. En bonde havde lige øjnet en mulighed for at score lidt penge på at eje grunden ned til søen, så denne gang måtte vi hoste op med to euro per mand for at nyde solen. Fair nok - til gengæld fik vi skygge til hunden og langt færre mennesker, og vi blev der lige indtil behovet for aftensmad ikke længere kunne ignoreres. 

2 kommentarer:

  1. Åh hvor vil jeg gerne tilbage!

    SvarSlet
  2. Også mig. SÅ meget. Jeg kan slet ikke finde ud af at være i København mere. :(

    SvarSlet