fredag den 26. december 2014

someone above has seen me do alright

Juleaftensdag nåede jeg lige at sige, at det passede mig fremragende med en helt stressfri juleaften, men vi var faktisk liiiige afslappede nok og kom alt for sent i gang med maden. Nu var der jo heller ikke noget vi skulle nå, men jeg nåede at blive afsindigt sulten og havde nok 'tilsmagt' halvdelen af sovsen, før den kom på bordet. Det var i øvrigt lige ved at blive katastrofalt med netop sovsen, for da min søster skulle lave den som det allersidste, opdagede vi, at vi manglede mel. Indeni gik jeg TOTALT i panik, men jeg løj, og sagde at sovsen ikke var så vigtig. (Det er det allervigtigste.) Min søster klarede den heldigvis uden og lavede en fremragende ikke-opbagt sovs, som alle - også hunden - var ganske tilfredse med. Efter maden gik vi et smut på kirkegården og hilste på mor; og der var SÅ fint, fordi alle dagens kirkegængere havde tændt lys for deres slægtninge.

Også i år var der totalt gave-overload under træet, eftersom min far forkæler os ud over alle grænser, og min mor ikke længere er der til at stoppe ham. Det passer mig dog ganske udmærket, for så er der plads til både praktiske, pæne og nørdegaver i budgettet. Klokken var langt over midnat før vi var færdige med gaveudpakningen, men der var stadig tid til kagespisning og portvinsdrikning - sidstnævnte plejer jeg ellers at holde mig fra, men er blevet ganske glad for væsken efter min tur til Porto i sommer. Jeg håber, at jeres juleaften var lige så hyggelig som min. 

2 kommentarer:

  1. Kan du se at det er en søhest nu?
    Det var virkelig en hyggelig og afslappet jul, men synes du har glemt at skrive om Lilleper (i et ord) og mormondokumentar?

    SvarSlet
  2. Ja, det kan jeg sagtens se nu. :) Den er fin! Du har ret, Lilleper må jeg fortælle lidt om i et andet indlæg, måske. Han var en stor del af vores jul.

    SvarSlet