fredag den 27. februar 2015

we ride roller coasters into the ocean

Weekend! Åh, vidunderlige, dejlige, skønne, lange weekend, hvor har jeg dog glædet mig til at se dig! Arbejdsdagene har været lidt lange i denne uge, og nogle af kunderne har været lidt mere trælse end normalt - eller også har jeg bare været lidt mere nærtagende. Men da jeg i går for tredje gang på ti minutter blev spurgt af en rigtig sjov mand, om jeg 'stod der og kedede mig', følte jeg det alligevel passende at fortælle ham, at jeg faktisk stod og arbejdede ved computeren, og at det ikke var en speciel konstruktiv måde at indlede vores dialog på (eller en speciel konstruktiv kommentar at give til butiksansatte i det hele taget). Jeg fornemmede, at han mente at det var MIN måde at indgå i dialogen på, der ikke var så konstruktiv, og det havde han jo sådan set ret i.

Sammen med mit arbejde har jeg i denne uge også været ude og spise fint på restaurant Uformel, da en af mine kollegaer havde 25-års jubilæum. Som min chef sagde i talen, har vores klassiske ekspert arbejdet i butikken næsten lige så længe, som jeg har levet, og det er helt skørt at tænke på. Første ret på Uformel var aftenens bedste - det kom fra en uventet kant i form af havtaske, løg og kål. Anden ret var tartar, og jeg er ikke kræsen, men det var en enorm, groft hakket portion, der var lige i overkanten for en skabsvegetar som mig. Politiken skriver i deres anmeldelse, at 'smagen blev fuldendt af den tæmmede syre fra dehydrerede tomatskiver, der lå udstrakte over kødbunken som indtørrede brandmænd på et sandslot. Den ret trænger til en æstetisk opstrammer' - og det kan jeg kun give dem ret i. Det var en hyggelig aften, men jeg var egentlig ret uimponeret over Uformel og en lidt uhøflig tjener

Denne uge har også budt på en røvfuld af dimensioner i Wordfeud, som jeg efter en lang pause igen er begyndt at spille med min far. Vi plejer altid at ligge ret tæt (hvorefter jeg oftest ender med at vinde, fordi jeg er heldig), men i dette spil må man sige, at han trak fra. Suk. Det er i øvrigt en hyggelig måde at holde kontakten på - selvfølgelig sammen med opkald og sms'er. Nu vil jeg starte min weekend med et tiltrængt frisørbesøg - og så kan jeg ikke fuldstændigt afvise, at jeg snupper en middagslur senere. 

1 kommentar:

  1. puh sådan nogle dage er bare ulidelige. jeg havde sådan en i går hvor jeg bare intet overskud havde og alt gik mere eller mindre galt. som prikken over i'et var der også lige en fugl der sked på mig.
    I dag har jeg forskanset mig indendørs haha.
    Jeg tilføjer dig lige på wordfeud, hedder SiWa7 (bare så du er advaret) ;-) God weeekend

    SvarSlet