onsdag den 15. juli 2015

something suddenly unclear


Det var slet ikke meningen, at jeg ville være stille så længe, men min ferie med min far og søster fik en lidt uheldig start, da min søsters elskede hund Silke desværre fik det rigtig skidt på andendagen. Hun kunne hverken holde mad eller vand i sig, og da både opkast og afføring tilmed var blodig, var vi syge af bekymring for det lille myr. Vi rådførte os med dyrlægen i Danmark, der rådede os til at søge dyrlæge hernede - så på en højhellig søndag fik vi støvet en akutdyrlæge op i den nærliggende by Wolfach. 
Silke fik indsprøjtninger og blev grundigt undersøgt, og så fik vi besked på at komme igen mandag eftermiddag. Mandag eftermiddag fik hun flere sprøjter og blev røntgenfotograferet, men billederne viste ikke noget, så vi måtte tilbage igen i går(!) for at få svar på blodprøverne, der 'heldigvis' kunne melde om en betændelsestilstand eller ubalance i bugspytkirtlen - og ikke kræft eller andre unævnelige ting. I Danmark ville den behandling have ruineret os, men selvom det selvfølgelig heller ikke er gratis hernede, har dyrlægeregningen stadig efterladt plads i budgettet til schnitzler og store is.

Silke er næsten allerede tilbage til sit gamle, frække jeg, men hun skulle og skal naturligvis skånes lidt, så det er ikke helt blevet til de mange og lange eventyr i Schwarzwald som vi havde håbet på. Det absolut vigtigste for os alle har dog været Silkes velbefindende, og vi har bestemt hygget os alligevel. Nu er vi jo altså også på ferie, og et glas hvidvin og en god bog på altanen er virkelig heller ikke så dumt, og de sidste par dage skal nydes til fulde!

2 kommentarer:

  1. Nåh, lille pus. Godt alle er okay igen.

    SvarSlet
  2. Ja, hun nåede heldigvis at blive helt frisk de sidste par dage. :)

    SvarSlet