fredag den 8. januar 2016

why must we move on from such happy lawns

Det er ikke specielt sjovt at være AaB-tilhænger i de her dage. Godt nok har anfører Rasmus Würtz og altmuligmanden Patrick Kristensen heldigvis forlænget deres kontrakter, men min nuværende yndlings-AaB-spiller Kenneth Emil Petersen har ikke ønsket at fortsætte samarbejdet med klubben efter denne sæson. Det er SÅ nederen, og jeg VED bare, at han bliver præsenteret i OB snart, fordi Kent Nielsen har hentet ham. Jeg er meget skuffet, for det var ikke den afsked jeg havde håbet på, men Kenneth Emil vil stadig være blandt mine all-time yndlings-AaB-spillere. (For fem år siden (whaaaat!) skrev jeg om mine tre andre favoritter, Jimmy Nielsen, Martin Pedersen og Danny Califf.)
I dag blev ondt straks værre, da selveste Allan Kuhn, AaBs elskede assistenttræner, blev præsenteret som cheftræner i Malmö FF. Det er enormt uventet, og en kæmpe mulighed for den sympatiske mand, og jeg ønsker ham virkelig alt det bedste. Da Kent Nielsen i sommer skiftede til OB, tilbød Allan Kuhn at overtage cheftrænerjobbet - men det gik som bekendt til Lars Søndergaard, så jeg synes, at AaB selv er skyld i skiftet. Jeg håber, at han en dag vender tilbage - og næste gang gerne som cheftræner. Og så må AaBs transfervindue gerne lukke nu.
I dag har jeg også erfaret, at en af mine veninder synes Ståle Solbakken er lidt lækker. Det har været en trist, trist dag (der dog heldigvis mest var hyggelig med gåtur og varm kakao.)

6 kommentarer:

 1. Nu vil jeg ikke bestemme over dit sociale liv, vel, men hende der Ståle-elskeren? Du er bedst tjent med ØJEBLIKKELIGT at ekskommunikere hende. Tænk hende ud af din eksistens. For enten er hun gået i stykker indeni, eller også er hun ond. Gemen, i hvert fald.

  KEP betyder ikke så meget for mig, men Kuhn? Ak ak ak! Men jeg under ham det. MFF er en fremragende klub, og det er en fantastisk chance for ham. Jeg ønsker ham alt det bedste, og håber at han kommer hjem til AaB en dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, åh ja. Du har ret. Heldigvis besidder min veninde så mange andre fantastiske kvaliteter, at jeg må prøve at lukke øjnene for den uhyrlige, nye viden jeg har fået om hende. Men uhyggeligt er det altså.

   Jeg har lige læst din hyldest til Kuhn. Jeg tror også jeg vil gå så langt som at sige, at jeg (næsten) elsker den mand - han er simpelthen så sympatisk. Jeg er virkelig glad på hans vegne, men en anelse bekymret for AaB.

   Slet
 2. What???
  Hvem er det, der synes at Ståle er lækker?

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det kan jeg da ikke sådan afsløre her, hvor alle kan se det! Jeg skal nok fortælle dig det engang. :)

   Slet
 3. Okay. Det er mig. Jeg er Alice - jeg elsker Ståle. Jeg kan hverken forklare eller forsvare det. Jeg er vild med at opdage din blog, incl en omtale af mig selv. Jeg er fan af det hele! Jeg håber dog jeg kan undgå at blive ekskommunikeret😁
  P.s. Forza Sønderjyske.
  P.p.s Gjorde jeg lige det hele meget værre med mit p.s?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha! Alice! :D Velkommen til! Jeg ville faktisk have sendt dig et link, for jeg har vist allerede fortalt dig om bloggen, og det her var en god anledning. :) Som du kan se i mit svar til Kåre, er du på ingen måde i fare for at blive ekskommunikeret. Bare det, at du ved hvem Ståle ER, er ret sejt.

   Og nej, dit P.S. er fint! Det er kun godt at gå op i fodbold, så længe man da ikke holder med Brøndby eller Midtjylland (og helst heller ikke FCK). Og så ved du desuden, hvem Casino-Jimmy er. :D

   Slet