mandag den 21. marts 2016

I should know the streets I'm walking on

Efter et par dage i Marrakech var det blevet noget nemmere at finde rundt, men vi havde altså også travet gaderne tynde. Byens seværdigheder er virkeligt smukke og spændende, men noget af det bedste ved vores tur var bare at slentre rundt i gaderne og mærke stemningen. Vejret var fantastisk, og det var skønt at kunne tage forskud på det forår, der så småt er ved at melde sin ankomst i Danmark - selvom der nok lige går nogle måneder, før vi når femogtyve grader her.  
Der blev spillet fodbold overalt - ved en begravelsesplads, ved bymuren, i bjergene, i ørkenen, på store og små baner og med mål lavet af sten, og jeg forstår tiltrækningen. Fodbold er en fantastisk sport, og de seneste par uger i den danske superliga har været ekstraordinært spændende med vanvittige kampe og skandaler på reality-tv-måden. Først svinede en storaktionær i Brøndby klubbens ledelse og cheftræner under et falsk navn (fra sønnens profil!) på en fanside, og så gik det heeeelt galt i Randers, hvor anføreren Christian Keller snuppede holdkammeraten Jonas Borrings kone. Borring er ked af det og har taget orlov, og Keller bliver frosset ud af de andre i truppen. Det er en lortesituation og synd for alle involverede, men helt ærligt også en anelse fascinerende at følge med i. 

AaBs resultater har også været ekstraordinære, men ikke rigtigt på den gode måde. I sidste uge tabte vi... ahem... seks-to til FCK i Parken, og i fredags blev vi bortdømt mod AGF (men spillede også forfærdeligt). I løbet af de sidste fem-seks minutter af dén kamp blev der brændt et straffespark (dem) og scoret tre mål - ét til os og to til dem, desværre, og det sidste endda scoret af deres målmand. Suk. Men vi ligger stadig nummer tre, og hvis vi kan holde den placering resten af sæsonen, er jeg bestemt tilfreds. 

2 kommentarer:

  1. De to katte, der sidder op af væggen ligner sådan nogle løvestatuer man har foran døren eller indkørslen. Der er så bare ikke nogen dør, men måske en magisk lille 9,3/4 perron? ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er rigtigt! Hvis man ser godt efter, er der (med meget god vilje) et portræt af en stork tegnet på væggen - det må være dét, de beskytter. :D

      Slet