mandag den 3. oktober 2016

take down your hair and wind up your grin

I går fyldte min fantastiske far hele tres år, og i lørdags fejrede vi ham i selskab med næsten fyrre gode mennesker. Det var den bedste dag længe, der startede med kastanjejagt og besøg hos mor på kirkegården, og ved sekstiden væltede det ind med søde mennesker i det fine, lille festlokale der lå to minutters gang fra min fars hus. Vi fik forrygende mad lavet af en rigtig dygtig kok, og flere af min fars venner holdt sjove, rørende og enormt gode taler. Jeg ville så gerne selv have holdt en tale, men jeg ville begynde at tude i det øjeblik, jeg kiggede på min far, men han ved heldigvis godt, hvordan jeg har det. Både med ham, og med at holde tale. 

Det var en helt fantastisk fest, der startede med de gode taler og snak ved bordene. Halvdelen af vores i forvejen lille familie var desværre forhindret i at komme, men ved min bordende sad min kæreste, mine efterhånden voksne fætre, og ikke mindst min søster og hendes nye, søde kæreste. Det var så dejligt at være sammen med dem alle. Senere blev stemningen tårnhøj, klokken tolv blev der sunget fødselsdagssang, og festen sluttede først ved fem-tiden søndag morgen. Min far er lærer på min gamle folkeskole, og mange af hans gode venner er også hans kollegaer, hvoraf flere af dem er mine gamle lærere. Det var så sjovt at snakke med dem igen og se dem... ahem, noget mere løsslupne end dengang - men nu har jeg jo også altid været en lille stræber med et rigtig godt forhold til mine lærere.

Jeg var lidt flad i går, men der var heldigvis mere familiehygge og gode rester på menuen. Da vi kørte mod toget ved femtiden var jeg ikke helt tilfreds - jeg kunne godt have brugt et par dage mere i min families selskab.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar