torsdag den 27. oktober 2016

the tricks in your head are a lie

Jeg er desværre ikke helt så god til at være arbejdsløs, som jeg havde regnet med. Det stresser mig helt sindssygt. Jeg VED godt, at jeg bare skal slappe af, men det er nemmere sagt end gjort, når man i forvejen har tendens til at tænke lidt for meget over de samme ting igen og igen. I går var jeg hos første besøg hos min a-kasse (der er placeret i Brøndby OG er hovedsponsor for FC Midtjylland - hvad har jeg dog tænkt på!?), og selvom det egentlig var en positiv oplevelse, kom jeg til at græde lidt på sagsbehandleren. Han var rigtig flink og tilbød endda en krammer (som jeg tog imod, selvom jeg bestemt ikke er kramme-typen), og han opfordrede mig også til at forfølge min drøm. Det tvivler jeg dog på, at jobcenteret gør, når jeg når dertil - og når jeg SKAL søge jobs jeg har erfaring i (og ikke dem, jeg gerne vil have), ved jeg bare, at jeg står i butik igen om en måned. 

Det må jeg jo så komme over, og stadig søge elevplads ved siden af - det var vel egentlig også det, der var planen fra starten; men nu virker det pludselig ikke så tillokkende. Det værste er bare usikkerheden og den konstante frygt for at gøre et eller andet forkert - jeg kan ikke finde ud af at stå til rådighed konstant, og jeg slapper først af om aftenen, når jeg ved, min telefon ikke ringer mere. I mandags ringede den klokken 09.01 med en irriteret konsulent i røret, der insinuerede at jeg stadig lå og sov. (Bevares, det ville slet ikke være utænkeligt, men lige i mandags var jeg faktisk oppe og i gang). Og selvom min sagsbehandler var sød, har han givet mig direkte forkerte oplysninger, der ikke gør denne jungle nemmere at navigere rundt i. 
I dag vågnede jeg og var helt rundt på gulvet. Jeg er vist ved at blive lidt småsyg (havde heller ikke regnet med andet - troede egentlig det ville komme i samme øjeblik jeg gearede ned), men heldigvis kan man godt søge jobs fra sofaen, og Jimmy har været ganske tilfreds med en dag i laveste tempo. Den hurtigtvoksende svamp(?) i en af vores potteplanter har klart været den, der har haft mest fart på i dag.  

2 kommentarer: