søndag den 19. februar 2017

there was a loophole in my dreaming


Endnu en uge-status:

 - Det har været en skør uge, hvor jeg har fået alt for lidt søvn. Noget af det selvforskyldt, men det meste fordi overboen har fået en baby. Der er virkelig lydt i vores opgang, og jeg vågner hver eneste gang babyen vågner. For at give det et positivt spin prøver jeg at forestille mig, at det er en af mine veninders babyer, men det hjælper ikke rigtigt. Ørepropper må være vejen frem, I guess. 

 - Og selvom jeg vel teknisk set ikke kan klandre babyen for min dumhed, var den også delvist skyld i, at jeg smækkede mig ude den anden dag. Overboen bankede nemlig på, så jeg kunne hilse på 'plageånden' (hans kærligt mente ord, ikke mine - babyen var nu meget sød), og for at Jimmy ikke skulle løbe ud, lukkede jeg døren. Mens jeg stod udenfor på trappen. I strømpefødder og uden nøgler og telefon. Overboen luskede ret hurtigt ovenpå igen - det forstår jeg godt - og jeg måtte trænge mig på hos min underbo (der selvfølgelig ikke lige havde vores ekstranøgle liggende i øjeblikket), indtil min misfornøjede kæreste kom hjem fra øvelokalet og lukkede mig ind igen. Not my proudest moment. 
 - I denne uge har jeg også været til rotte-øvedag med de andre elever. Det var en virkelig hyggelig og enormt lærerig dag, og jeg føler mig allerede meget mere komfortabel ved de noget større dyr. Jeg har øvet håndtering af rotter og prøvet forskellige indsprøjtninger og blodprøvetagninger, og til sidst prøvede jeg også at aflive en rotte, hvilket var en del mere grænseoverskridende end de små mus. Det er nok bare et spørgsmål om tilvænning.

 - Det bedste ved dagen var næsten at mødes med de andre elever igen. Mit arbejde har også et par underafdelinger, og jeg er faktisk startet på Biocenteret, der ligger et godt stykke væk fra Panum og hovedparten af de andre kollegaer. Jeg arbejder sammen med fem skønne damer og har det virkelig godt og sjovt med dem til hverdag, men jeg glæder mig også lidt til at komme over på det store hold til sommer - det er rart at kunne snakke med nogen, der heller ikke altid har helt styr på, hvad de laver. Vi drak en øl bagefter og udvekslede røverhistorier, og jeg er virkelig havnet blandt nogle søde mennesker.  - I dag startede Superligaen for AaBs vedkommende, og selvom det holdt hårdt til tider, endte vi med at vinde 2-1 over AGF, Duncan og Glen, og så kan man næsten ikke ønske sig en bedre start. Jeg er også kun positiv omkring salget af Bassogog, som jeg godt kunne lide, bevares, men jeg kan bedre lide 45 millioner i en slunken klubkasse.

 - I næste uge har en af mine kollegaer ferie, så jeg får en lidt travl uge på arbejde. Har heldigvis også et par gode aftaler planlagt, og i næste weekend skal jeg til julefrokost med alle mine gamle kollegaer fra musikafdelingen i FONA. Det bliver så godt at se dem alle igen. 

2 kommentarer:

 1. NØJ nogle nuttede rotter :D Eller øh... er det mus? Egentlig lidt pinligt, at jeg ikke kan kende forskel...

  Håber du kan anskaffe dig nogle rigtig gode ørepropper, for det lyder da helt frygteligt, hvis du også skal vågne hver gang baby vågner - det må være nok med to voksne! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg kunne altså heller ikke se forskel før jeg startede! Og har stadig problemer, hvis jeg bare ser et billede fra en mærkelig vinkel uden at have noget at sammenligne med. :) Men det her er nemlig et par ekstremt nuttede rotter - jeg kan SLET ikke stå for dem!

   Jeps. Ørepropper må der til. :)

   Slet